• Otvoren stečajni postupak u zrenjaninskom građevinskom preduzeću

    Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Aleksandar Stoiljkovski doneo je rešenje o otvaranju stečaja nad zrenjaninskim preduzećem „Euro-domus“.   Zahtev za otvaranje stečaja podnelo je samo preduzeće, a kao razlog je navelo da je prezaduženo, da mu je račun u blokadi i da nema imovinu kojom može da izmiri dugove prema poveriocima.   „Euro-domus“ je preduzeće […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvoren stečajni postupak u zrenjaninskom građevinskom preduzeću

    Sudija Privrednog suda u Zrenjaninu Aleksandar Stoiljkovski doneo je rešenje o otvaranju stečaja nad zrenjaninskim preduzećem „Euro-domus“.

     

    Zahtev za otvaranje stečaja podnelo je samo preduzeće, a kao razlog je navelo da je prezaduženo, da mu je račun u blokadi i da nema imovinu kojom može da izmiri dugove prema poveriocima.

     

    „Euro-domus“ je preduzeće specijalizovano za projektovanje, izgradnju, završne radove u građevinarstvu, visokogradnju i promet na veliko i malo.

     

    Pročitajte još: „Essex Balkan“ i drugi poslodavci objavili nove oglase za posao

     

    U finansijskim problemima je poslednje tri godine, a račun preduzeća je u blokadi 1.096 dana na iznos od 20.583.189 dinara. Istovremeno, ne postoji imovina kojom bi se poverioci mogli namiriti.

     

    Za stečajnog upravnika imenovan je Anđelko Babić.

     

    Prvo poverilačko ročište zakazano je za 13. septembar, a ispitno za 29. novembar.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]