Ekonomija

OTVOREN KONKURS ZA PREDUZETNIKE

ZRENJANIN – U Gradskoj kući Zrenjanina, u utorak, 26. januara, s početkom u 11 časova, biće predstavljen program „Pokreni se za posao“ koji nevladina organizacija „Eneca“ iz Niša realizuje već četiri godine na nacionalnom nivou.

biznis

Zahvaljujući ovom programu svake godine bude podržano najmanje stotinu preduzetnika iz oblasti proizvodnje, poljoprivrede i usluga iz cele Srbije. Podrška se ogleda u opremi za rad, odnosno obezbeđivanju stručnih i poslovnih obuka i biznis mentoringa u prve dve godine poslovanja.

Konkurs za apliciranje na aktuelni ciklus programa „Pokreni se za posao“ otvoren je do 29. februara. Trenutno je u toku informativna kampanja koja podrazumeva info dan sa predstavljanjem programa svim zainteresovanim stranama, postojećim ili budućim preduzetnicima.

Grad Zrenjanin poziva sve zainteresovane preduzetnike i one koji žele da pokrenu neki biznis da dođu i čuju nešto više o programu. Predstavnici „Eneca“ kancelarije održaće  prezentaciju o konkursu i načinu apliciranja, i podeliće potrebne formulare za prijavu, a detaljnije informacije o programu mogu se dobiti i na sajtu www.pokrenisezaposao.rs

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.