• OTVOREN KONKURS ZA PREDUZETNIKE

    Program „Pokreni se za posao“ zainteresovanima će biti predstavljen u Gradskoj kući

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U Gradskoj kući Zrenjanina, u utorak, 26. januara, s početkom u 11 časova, biće predstavljen program „Pokreni se za posao“ koji nevladina organizacija „Eneca“ iz Niša realizuje već četiri godine na nacionalnom nivou.

    biznis

    Zahvaljujući ovom programu svake godine bude podržano najmanje stotinu preduzetnika iz oblasti proizvodnje, poljoprivrede i usluga iz cele Srbije. Podrška se ogleda u opremi za rad, odnosno obezbeđivanju stručnih i poslovnih obuka i biznis mentoringa u prve dve godine poslovanja.

    Konkurs za apliciranje na aktuelni ciklus programa „Pokreni se za posao“ otvoren je do 29. februara. Trenutno je u toku informativna kampanja koja podrazumeva info dan sa predstavljanjem programa svim zainteresovanim stranama, postojećim ili budućim preduzetnicima.

    Grad Zrenjanin poziva sve zainteresovane preduzetnike i one koji žele da pokrenu neki biznis da dođu i čuju nešto više o programu. Predstavnici „Eneca“ kancelarije održaće  prezentaciju o konkursu i načinu apliciranja, i podeliće potrebne formulare za prijavu, a detaljnije informacije o programu mogu se dobiti i na sajtu www.pokrenisezaposao.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija