• Otvoren konkurs za posao u Industriji ulja „Dijamant“

    Industrija ulja „Dijamant“ objavila je konkurs za posao. Potreban je magacinski radnik u Sektoru za logistiku u Beogradu. Rok za konkurisanje je 29. april.   Uslovi:   – III stepen srednje stručne spreme (KV radnik) – 1 godina iskustva na sličnim poslovima   Opis poslova:   – Priprema robe za utovar   – Prijem i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvoren konkurs za posao u Industriji ulja „Dijamant“

    Industrija ulja „Dijamant“ objavila je konkurs za posao. Potreban je magacinski radnik u Sektoru za logistiku u Beogradu. Rok za konkurisanje je 29. april.

     

    Uslovi:

     

    – III stepen srednje stručne spreme (KV radnik)

    – 1 godina iskustva na sličnim poslovima

     

    Opis poslova:

     

    – Priprema robe za utovar

     

    – Prijem i kontrola ambalaže

     

    – Kvantitativna kontrola prilikom prijema odnosno otpreme robe

     

    – Provera ispravnosti dokumentacije koja prati robu i drugo.

     

    Više informacija o konkursu i obrazac za prijavu možete PRONAĆI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Zasto su plate u DIJAMANT ZRENJANIN obicnom radniku koji radi ko konj za njih 10 u proizvodnom pogonu BIMA male tj.po satu 120din a sad navodno 140din??? Zasto radnici koji su za stalno po silosima ne rade svoj posao ,nego se oslanjaju na sezonce koji i umesto njih rade kao konji u prasini??Zasto sezonski radnik i pored toga sto radi tudji posao,ceprka u kontejner za djubre kod proizvodnog pogona RAFINERIJA kako bi nasao ceo dzak tj.da nije pocepan ,da bi imao uslova za rad???Zasto u STAROM SILOSU (koji je opsiven srebrnim i na oko nov)je sve zapusteno od strane stalnih radnika i od podzemnih voda od strane BEGEJA ne opisiv smrad i jezivi uslovi za rad?Zasto na starom silosu na sprat poznate GALERIJE na visini od 50m kako ulicne tako i begejske,su podovi od trulih dasaka starih preko 20 god??Zasto saljete sezonce i uopste stalne radnike na taj deo ,jer po zakonu nije bezbedan ni siguran za rad,a poznato je da je bilo i propadanja kroz iste trule daske ,i niste sanirali??Ukratko stari silos je jeziv i za horor film idealan.I sad ne mozete da nadjete sezonce ni za 200din za sat,jer su vam uslovi katastrofalni i uzasni,i losi po zdravlje..Zasto se hvalite necim sto nije istina???Zasto mnogi sezonci koji su vec 15god tu ,nisu primljeni za stalno??Zasto kad neko da otkaz ili nedaj BOZE umre,umesto da popunite radno mesto u proizvodnji,vi zaposlite u kancelariji levo smetalo,i nabijate normu u proizvodnji?!Zasto su vam pauze u proizvodnji kratke,gde radnik ne moze ni da jede kako treba,ni popije kafu,ni zapali cigaretu???Zasto sezonci nemaju radni staz uplacen,to sto pise nista ne znaci,i zasto nemaju prava na zdravstveno osiguranje???Zato ste jos jedna u nizu fabrika koja gubi radnike iz vise razloga!!!RADNIK NEMA IZGLEDA NIKAKVA PRAVA,OSIM DA GA TRETIRATE KAO STOKU I ROBA!!!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija