• OSVEŠTANO ZEMLJIŠTE NA KOJEM „BOMIST“ GRADI OBJEKTE

    ZRENJANIN – Vladika Banatski Nikanor, uz sasluženje desetak sveštenika Srpske pravoslavne crkve iz Zrenjanina, danas je osveštao temelje i zemljište na kojem zrenjaninska kompanija „Bomist“ podiže nove objekte.     Gradilište se nalazi u zrenjaninskoj industrijskoj zoni „Severozapad – Elemir“, u ulici Železnička bb. Osveštanju je prisustvovao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OSVEŠTANO ZEMLJIŠTE NA KOJEM „BOMIST“ GRADI OBJEKTE

    ZRENJANIN – Vladika Banatski Nikanor, uz sasluženje desetak sveštenika Srpske pravoslavne crkve iz Zrenjanina, danas je osveštao temelje i zemljište na kojem zrenjaninska kompanija „Bomist“ podiže nove objekte.

     

    bomist

     

    Gradilište se nalazi u zrenjaninskoj industrijskoj zoni „Severozapad – Elemir“, u ulici Železnička bb. Osveštanju je prisustvovao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima i veliki broj poslovnih ljudi i javnih ličnosti iz Zrenjanina i okoline.

     

    – „Bomist“ je firma koja se više od četvrt veka bavi prodajom građevinskog materijala, pružanjem usluga u građevinarstvu, prevozom, a poslednjih pet godina i skladištenjem žitarica. Verujemo da će do kraja godine objekat koji se gradi biti pod krovom, a ubrzo potom i u funkciji – najavio je Dimitrije Mićo Stanić, koji sa bratom Neđom više od 25 godina upravlja uspešnom zrenjaninskom firmom „Bomist“, koja ove godine kreće u ozbiljno proširenje kapaciteta.

     

    bomist

     

    – Gradimo na nepunih 14.000 kvadratnih metara prostora. Do puta će biti stovarište građevinskog materijala, a u nastavku podno skladište površine 2.000 kvadrata, koje će moći da primi oko 10.000 tona suncokreta, a kukuruza i više – precizirao je Mićo Stanić.

     

    On je pohvalio saradnju sa lokalnom samoupravom, ali i istakao da je samo ulaganje u kupovinu zemljišta, koje je ugovoreno sa lokalnom samoupravom, koštalo „Bomist“ više od 100.000 evra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 5

    1. Za one koji ne znaju šta znači „Bomist“, to je skraćenica od “ Bosanac Mićo Stanić“.
      Sofisticirano kao kamen za kiseli kupus.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija