Ekonomija Vesti Zrenjanin

Opšta bolnica rapisala nove konkurse, poslovi su na neodređeno vreme

opšta bolnica đorđe joanović
Foto: Zoran Bogaroški

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je četiri oglasa za prijem u radni odnos doktora medicine, na neodređeno vreme.

 

Prvi oglas je za prijem u radni odnos doktora medicine, na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, radi upućivanja na specijalizaciju iz interne medicine i rada na odseku Hemodijaliza. Kandidati za ovo radno mesto moraju posedovati VII stepen stručne  spreme, završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit.

 

PROČITAJTE JOŠ: Konkurs: Potreban radnik u proizvodnji, poslodavac nudi stalni radni odnos

 

Bolnici je potreban i doktor medicine, za prijem u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, radi upućivanja na specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva. I kandidati za to radno mesto moraju posedovati VII stepen stručne spreme, završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit.

 

PROČITAJTE JOŠ: Trgovinska radnja i privatna firma za prevoz robe „Đenka“ traži radnike

 

Opšta bolnica Zrenjanin je raspisala i javni oglas za prijem doktora medicine u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, za rad na odseku Hemodijaliza. Kandidati moraju posedovati VII stepen stručne spreme, završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kompanija „GLM-RS“ iz Zrenjanina raspisala novi konkurs za posao

 

Doktor medicine, za rad na neodređeno vreme, potreban je i za rad u službi Ginekologija i akušerstvo. Kandidati moraju posedovati VII stepen stručne spreme, završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit.

 

Opšta bolnica je propisala i ove uslove za kandidate

 

Svi kandidati, za sve četiri pozicije, uz molbu i CV, moraju da prilože overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu).

 

Obavezno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz, što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Koji su poslovi trenutno u ponudi možete redovno da pratite u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM