Ekonomija Vesti Zrenjanin

Opet se prodaje „Jugoremedija“, ovog puta neposrednom pogodbom

jugoremedija

Zrenjaninska Fabrika lekova „Jugoremedija“ u stečaju pokušaće da novog vlasnika dobije iz osmog pokušaja. Kako sedam prethodnih pokušaja prodaje nije uspelo, osmi će biti organizovan metodom neposredne pogodbe.

 

– Neposredna pogodba znači da novi vlasnik može postati onaj ko ponudi više novca – kaže za portal zrenjaninski.com  Radovan Savić, stečajni upravnik „Jugoremedije“. – Zainteresovanost za kupovinu potencijalni nadmetači dokazaće tako što će uplatiti depozit od 100.000 evra, a rok za to je 28. oktobar. Nakon uplate depozita, zainteresovani ponude mogu da dostave do 4. novembra, do 11 časova. Ukoliko bude ponuda, javno nadmetanje će se održati istog dana u 11.15 časova – objašnjava Savić.

 

Pročitajte još: Totalna propast preduzeća koje je nekada obavljalo poslove širom sveta!

 

Fabrika lekova „Jugoremedija“ se prodaje kao pravno lice. Njenu imovinu čine industrijski kompleks u Zrenjaninu, 24 žiga, koji su intelektualna svojina, 28 motornih vozila, oprema i inventar.

 

Vrednost fabrike kao pravnog lica procenjena je na 3,8 milijardi dinara.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Osoba koja će kupiti Jugoremediju je Milan Selaković..kadar SPS -a iz Novog Sada,vlasnik pekare Milan..bivši zakupac Jugoremedije koji je ukrao licence i pravi svoje lekove u Braće Ribnikar u Novom Sadu..
    Jugoremediju nije niko hteo da kupi jer bez tih licenci za pravljenje lekova nije vredela ništa..sve se pravio scenario da Selaković kupi za siću..

sinovoz