• Oko 200 radnih mesta upražnjeno je u ovom trenutku, konkursi su u toku

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Poslodavac „DAD Draxlmaier automotive“ Zrenjanin ima otvoren oglas kojim traži 100 radnika u proizvodnji, za rad u pogonu u Zrenjaninu.   „Nodular“ DOO Beograd zapošljava 50 radnika na brušenju, bušenju i kačenju odlivaka. Mesto rada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oko 200 radnih mesta upražnjeno je u ovom trenutku, konkursi su u toku

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Poslodavac „DAD Draxlmaier automotive“ Zrenjanin ima otvoren oglas kojim traži 100 radnika u proizvodnji, za rad u pogonu u Zrenjaninu.

     

    „Nodular“ DOO Beograd zapošljava 50 radnika na brušenju, bušenju i kačenju odlivaka. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    „Novares Serbia“ DOO Zrenjanin traži 20 operatera u proizvodnji za mašinom za brizganje plastike. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 315 02 81.

     

    „Dast inox“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem osam bravara, sa tri godine radnog iskustva, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme.

     

    „D Express“ DOO Beograd traži tri vozača drumskog vozila sa B kategorijom, sa opisom posla kurir – dostavljač. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 254 668.

     

    „M&N gradis“ SR za građevinske radove Ečka zapošljava tri pomoćna građevinska radnika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    ZU „Sveti Jovan“, opšta bolnica Zrenjanin, objavila je oglas kojim traži dve medicinske sestre, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 05 10 814.

     

    „Bermilton Propoerties Menagement“ Beograd traži dva komunalna higijeničara za rad u Zrenjaninu. U pitanju su privremeni i povremeni poslovi, a kontakt telefon je 063 297 202.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje Beograd oglasila je slobodna radna mesta za rad u Hrvatskoj, u firmi „Bella“ DOO Semeljci. Traže se tri stolara, a mesto rada je Darda.

     

    „Zlatni klas senior“ Zrenjanin zapošljava dva vozača i četiri prodavca. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin traži perača laboratorijskog posuđa za rad na određeno vreme.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava šefa računovodstva, sa 12 meseci radnog iskustva, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 548 759.

     

    „Massagrar“ Novi Sad oglasila je potrebu za zapošljavanjem traktoriste, sa šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 823 67 36.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]