• Oglasi za posao: Zrenjaninskim firmama potrebni radnici

    Raspisani su novi oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   Samostalna knjigovodstvena agencija „MM Miki“ iz Zrenjanina zapošljava jednog knjigovođu. Posao je na neodređeno vreme, a potrebno je da kandidati imaju iskustvo u struci više od šest meseci. Konkurs je otvoren do 28. februara. Kontakt telefon za više informacija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oglasi za posao: Zrenjaninskim firmama potrebni radnici

    Raspisani su novi oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    Samostalna knjigovodstvena agencija „MM Miki“ iz Zrenjanina zapošljava jednog knjigovođu. Posao je na neodređeno vreme, a potrebno je da kandidati imaju iskustvo u struci više od šest meseci. Konkurs je otvoren do 28. februara. Kontakt telefon za više informacija je 023/521-510.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Premija PVC: Veliki izbor vrata i prozora po najpovoljnijim cenama

     

    DOO „Madra“ iz Zrenjanina traži jednog vozača teretnog motornog vozila sa dizalicom. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Kandidat treba da poseduje vozačku dozvolu C i E kategorije. Više informacija na broj telefona 065/502 30 23. Konkurs je otvoren do 12. marta.

     

    Novi oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]