Ekonomija Vesti Zrenjanin

Oglasi za posao: Zrenjaninske firme zapošljavaju radnike raznih profila

oglasi za posao

Ovo su novi oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

Kompanija „Gomex“ zapošljava programera juniora-pripravnika, referenta za zdravlje i bezbednost na radu-pripravnika i psihologa-pripravnika. Oglas je otvoren do 12. septembra, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Poželjne osobine kandidata su odlične komunikacione veštine, organizacione sposobnosti i detaljan pristup radu, orijentisanost ka ostvarivanju rezultata, odgovornost i kooperativnost i spremnost za rad u timu, kao i želja za profesionalnim usavršavanjem, napredovanjem i uspehom. Kompanija „Gomex“ nudi posao u dinamičnom okruženju i u timu mladih i ambicioznih ljudi, kao i mogućnost profesionalnog napredovanja i usavršavanja.

 

Zainteresovani za rad mogu se PRIJAVITI OVDE.

 

„Crni MB Gaspetrol“ DOO zapošljava referenta za finansijsko-računovodstvene poslove. Od kandidata se traži srednja škola 3. stepena, a radno iskustvo je nebitno. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Firma zapošljava i tri pomoćna građevinska radnika. Rad je na neodređeno vreme. Od kandidata se traži srednja škola – II stepen obrazovanja. Radno iskustvo nije bitno.

 

Ovoj firmi potreban je i bravar, za rad na neodređeno vreme. Od kandidata se traži srednja škola – III stepen obrazovanja. Radno iskustvo nije bitno.

 

Kontakt telefon za više informacija je 063 110 96 80, a e-mail adresa je mbgas.petrol@gmail.com

 

AD „Izolir“ Zrenjanin traži komercijalistu mašinske struke. Od kandidata se traži  diploma fakulteta – VII1 stepen (4-6 godine) i više od 6 meseci radnog iskustva.

 

Lice za kontakt je Maja Škundrić, a e-mail je office@izolir.rs

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM