• OGLASI ZA POSAO: Traže se moleri, monteri, vozači i drugi radnici

    Novi oglasi za posao su pred vama. Ovog puta traženi su moleri, monteri, vozači i drugi radnici.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je oglas za zapošljavanje višeg fizioterapeuta. Posao je na određeno vreme.   „Mont“ DOO Zrenjanin traži šefa gradilišta sa tri godine radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Istom poslodavcu potrebni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OGLASI ZA POSAO: Traže se moleri, monteri, vozači i drugi radnici

    Novi oglasi za posao su pred vama. Ovog puta traženi su moleri, monteri, vozači i drugi radnici.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci raspisala je oglas za zapošljavanje višeg fizioterapeuta. Posao je na određeno vreme.

     

    „Mont“ DOO Zrenjanin traži šefa gradilišta sa tri godine radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Istom poslodavcu potrebni su i dvojica bagerista – grejderista, takođe na određeno vreme i sa tri godine radnog iskustva. Radno mesto je u Zrenjaninu, a kontakt telefon je 523 243.

     

    Građevinska radnja „Prodecor SMS“ zapošljava pet molera – farbara sa šest meseci radnog iskustva, na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 325 3000.

     

    Preduzetnik Goran Mihić oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet montera suve gradnje – gipsara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Istom preduzetniku potrebno je i pet molera – farbara, takođe na određeno vreme. Kontakt telefon je 582 770.

     

    Poslodavcu DOO „Kemel“ Zrenjanin potrebno je šest vozača u međunarodnom teretnom transportiu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 524 741.

     

    „Panonka promet“ Pačir traži poslovnog sekretara za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija