Ekonomija Vesti Zrenjanin

Oglasi za posao: Slobodna radna mesta u Zrenjaninu i Novom Bečeju

oglasi za posao

Ovo su novi oglasi za posao koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

 

Opšta bolnica “Đorđe Joanović” iz Zrenjanina objavila je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre-tehničara u operacionoj sali. Rad je na odseku Opšta hirurgija – operacioni blok. Uz molbu, kandidati moraju da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa ili rešenje o upisu u komoru.

 

PROČITAJTE JOŠ: Wash express service iz Zrenjanina raspisao konkurs za posao

 

Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ iz Zrenjanina zapošljava pedagoškog asistenta na određeno vreme, do kraja školske 2020/2021. godine. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti sekretaru škole, na telefon 023/563-840.

 

PROČITAJTE JOŠ: Otvoren novi konkurs za posao, privatnoj firmi potrebni vozači

 

„Shadownet“ DOO Novi Bečej oglašava potrebu za zapošljavanjem tri bravara-zavarivača MAG postupkom. Uslov za kandidate je srednja škola – III stepen, mašinskog smera, i više od godine radnog iskustva. Mesto rada je Novi Bečej, a rad je na određeno vreme. Poslodavca zainteresovani mogu kontaktirati na e-mail adresu mirjana.radicevic@shadownet.rs

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM