• OGLASI ZA POSAO: Radnike traže firme iz Zrenjanina i okolnih sela

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Osnovna škola „Svetozar Marković Toza“ Elemir – Taraš zapošljava vaspitača na određeno vreme radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana.   Trgovinsko društvo „Ferum“ DOO Šid traži dva prodavca za rad u Zrenjaninu. Posao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OGLASI ZA POSAO: Radnike traže firme iz Zrenjanina i okolnih sela

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Osnovna škola „Svetozar Marković Toza“ Elemir – Taraš zapošljava vaspitača na određeno vreme radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana.

     

    Trgovinsko društvo „Ferum“ DOO Šid traži dva prodavca za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 523 781.

     

    „Agrodukat“ DOO traži diplomiranog inženjera zaštite bilja. Posao je na neodređeno vreme, a oglas je otvoren do 6. januara. Kontakt telefon je 548 759.

     

    SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin traži dva zidara. Poželjno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 404 103.

     

    „Logic“ DOO Zrenjanin traži diplomiranog mašinskog inženjera termotehnike. Posao je na neodređeno vreme.

     

    „Floraprom“ DOO Stajićevo zapošljava administrativnog radnika, sa dve godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 884 700.

     

    Apoteka „Cosmopharm“ Zrenjanin traži farmaceutskog tehničara za rad u Zrenjaninu.

     

    Stolarska radionica i proizvodnja nameštaja „MDF studio“ zapošljava stolara na neodređeno vreme. Istoj firmi potreban je i farbar, takođe na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 444 65 95.

     

    „MN Gradis“ Ečka zapošljava tri pomoćna građevinska radnika, za rad u Zrenjaninu, na neodređeno vreme.

     

    Poslodavac „WMM liftovi“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri pomoćna radnika za rad u pekari. Ista firma traži i šest bravara. Radno mesto je u Zrenjaninu, a poslovi su na određeno vreme.

     

    Poslodavac PD „Salvus – konsalting“ AG DOO Žitište objavio je oglas kojim traži administrativnog tehničara za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme, kao i diplomiranog menadžera bezbednosti, takođe na neodređeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]