• OGLASI: Na spisku se našle i neke nove firme koje nude posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „GOMEX“ DOO traži poslovođu maloprodajnog objekta za rad u Zemunu. Kompanija zapošljava i osam prodavaca za rad u objektu u Zemunu. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu pozivati na sledeće brojeve 023/525-835 i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OGLASI: Na spisku se našle i neke nove firme koje nude posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „GOMEX“ DOO traži poslovođu maloprodajnog objekta za rad u Zemunu. Kompanija zapošljava i osam prodavaca za rad u objektu u Zemunu. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu pozivati na sledeće brojeve 023/525-835 i 023/525-834.

     

    „Auto Mudrić“ DOO Zrenjanin zapošljava automehaničara za tehnički pregled i kontrolu. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Potrebno je da kandidat ima godinu dana radnog iskustva. Kontakt telefon je 060 413 93 31.

     

    „Revnost“ AD Novi Sad traži bravara za rad u Elemiru. Posao je na određeno vreme, a obezbeđen je prevoz na relaciji Zrenjanin – Elemir. Ista firma traži i mašinskog tehničara sa šest meseci radnog iskustva, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 602 53 11.

     

    „Bel export-import“ DOO Zrenjanin zapošljava dva prodavca na određeno vreme. Mesto rada je u Zrenjaninu, a kontakt sa poslodavcem je na telefon 542-828.

     

    DOO „Ferbild“ Beograd zapošljava 10 tesara, 10 armirača i 10 pomoćnih građevinskih radnika za rad u Beogradu i na koridoru 11. Obezbeđen smeštaj i ishrana. Kontakt telefon je 064 841 21 49.

     

    Poslodavac „Prva linija“ Zrenjanin zapošljava 40 izrađivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    DOO „Točak“ Zrenjanin objavio je oglas kojim traži knjigovođu sa dve godine radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Isti poslodavac zapošljava i jednog automehaničara sa godinom radnog iskustva, a posao je na određeno. „Točak“ ima upražnjeno mesto i mašinskog tehničara, a od kandidata se traži godina radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 860 76 69.

     

    „Agrorit“ DOO Melenci zapošljava dva administrativna tehničara za rad u Melencima. Obezbeđen je prevoz, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 501 530.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži finansijskog knjigovođu sa najmanje šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 871 21 78.

     

    „NB dom“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva tesara i majstora na građevini i tri pomoćna radnika na građevini. Posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija