• Oglašena prodaja kuće koja se nalazi u širem centru grada (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo kuću koja se nalazi u širem centru Zrenjanina.   Kuća se nalazi na placu od 3,6 ara, a njena osnova je površine 90 kvadrata. Ima prizemlje i dva sprata. U prizemlju se nalaze garaža, kotlarnica, kupatilo…   Na prvom spratu je kuhinja, trpezarija i dnevni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oglašena prodaja kuće koja se nalazi u širem centru grada (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo kuću koja se nalazi u širem centru Zrenjanina.

     

    Kuća se nalazi na placu od 3,6 ara, a njena osnova je površine 90 kvadrata. Ima prizemlje i dva sprata. U prizemlju se nalaze garaža, kotlarnica, kupatilo…

     

    Na prvom spratu je kuhinja, trpezarija i dnevni boravak, a na drugom tri spavaće sobe i kupatilo. Grejanje je centralno, na plin, a u prizemlju postoji protočni bojler.

     

    Na podovima su parketi, stolarija je drvena, a na spoljnim prozorima ugrađene su roletne. Kuća ima četiri terase.

     

    Cena ove kuće u širem centru Zrenjanina je 69.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija