Ekonomija Vesti Zrenjanin

Oglašena prodaja građevinskog zemljišta u šest gradskih ulica

prodaja građevinskog zemljišta
Foto: Pixabay

Oglašena je prodaja građevinskog zemljišta koje se nalazi u šest gradskih ulica. Komisija za građevinsko zemljište grada Zrenjanina, naime, raspisala je javni oglas o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada prikupljanjem pismenih ponuda.

 

Parcele se nalaze u ulicama Igmanska, Bagremova, Milentija Popovića, Miroslava Krleže i Nade Dimić. U oglasu je navedeno da je namena lokaliteta porodično stanovanje. U skladu sa planskim aktima moguća je izgradnja stambenih, poslovnih i stambeno-poslovnih objekata, kao i objekata javne namene i javnih funkcija.

 

PROČITAJTE JOŠ: Prilikom odabira vrata važno je da znate ove stvari!

 

Početna cena zemljišta u Igmanskoj i ulicama Miroslava Krleže i Nade Dimić iznosi 2.168 dinara po metru kvadratnom, a u Bagremovoj i Ulici Milentija Popovića 2.568,50 dinara po kvadratu.

 

Prodaja građevinskog zemljišta i u Jug Bogdanovoj

 

Raspisan je javni oglas i za prikupljanje pismenih ponuda za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada u Ulici Jug Bogdana, radi izgradnje poslovnog objekta. Početna cena na ovoj lokaciji iznosi 3.251,50  dinara po kvadratnom metru, a reč je o parceli površine 837 kvadrata.

 

Kako se navodi u javnom pozivu, za poslovne objekte planirana spratnost je prizemlje, zatim prizemlje, sprat i potkrovlje, kao i prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Moguća je izgradnja povučene spratne etaže. Dozvoljena je izgradnja podruma ili suterena ukoliko za to ne postoje smetnje geotehničke ili hidrotehničke prirode.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ne propustite veliku Black Friday akciju – 25. novembra 25% popusta!

 

Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica. Rok za podnošenje ponuda je 26. decembar, a otvaranje ponuda uslediće tri dana kasnije. Komisija za građevinsko zemljište utvrđuje najpovoljniju ponudu, a rešenje o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Zrenjanina donosi Gradsko veće.

 

Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti na telefon Odseka za imovinsko pravne poslove: 023/315-0058.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz