• Odziv poslodavaca bio dobar, ponuđeno dosta radnih mesta

    Danas je u zrenjaninskoj hali „Medison“ održan 23. po redu Sajam zapošljavanja, na kojem je traženo 719 radnika različitih zanimanja.   Sajam su organizovali Grad Zrenjanin i zrenjaninska Filijala za zapošljavanje. Učestvovale su 32  kompanije, a traženi su vozači, prodavci, agenti prodaje, promoteri, magacioneri, komercijalisti, transportni i proizvodni radnici… Posao je ponuđen i operaterima u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odziv poslodavaca bio dobar, ponuđeno dosta radnih mesta

    Danas je u zrenjaninskoj hali „Medison“ održan 23. po redu Sajam zapošljavanja, na kojem je traženo 719 radnika različitih zanimanja.

     

    Sajam su organizovali Grad Zrenjanin i zrenjaninska Filijala za zapošljavanje. Učestvovale su 32  kompanije, a traženi su vozači, prodavci, agenti prodaje, promoteri, magacioneri, komercijalisti, transportni i proizvodni radnici… Posao je ponuđen i operaterima u proizvodnji, mesarima, pekarima, kuvarima, konobarima, šivačima kože i tekstila, građevinskima radnicima, bravarima, mašinbravarima, zavarivačima…

     

    – Odziv poslodavaca je bio dobar. Ove godine ima dosta ponuđenih radnih mesta, a bili su prisutni i poslodavci iz Novog Sada, Subotice i Sente – saopštila je načelnica Odeljenja za posredovanje u planiranju karijere u NSZ Danica Lazički.

     

    Sajam je otvorio zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, koji je istakao da je po pitanju zaposlenosti situacija u Zrenjaninu sada mnogo bolja nego pre nekoliko godina.

     

    – I ovakvi događaji doprinose zapošljavanju naših sugrađana a predstoji nam i dolazak novog velikog poslodavca. To je kineska kompanija za proizvodnju pneumatika, koja će uložiti gotovo milijardu dolara u pogone u Zrenjaninu. Kada ona započne sa radom to će značiti i još veću zaposlenost u našem gradu – najavio je Santovac.

     

    Među kompanijama i firmama koje traže radnike bio je „Gomex“, koji je tražio pet prodavaca, tri radnika na delikatesu, dva mesara, pet pomoćnih radnika u magacinu, troje poslovođa maloprodajnih objekata, dva vozača, jednog tehnologa voća i povrća i jednog terenskog komercijalistu za voće i povrće.

     

    „BB trade“ je na sajmu oglasio upražnjena mesta za deset prodavaca, dva šefa magacina i pet vozača – dostavljača.

     

    I „Šinvoz“ je bio među poslodavcima koji traže radnike, i to deset zavarivača, dva NDT kontrolora i jednog rukovodioca kvaliteta.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija