• Određena najniža i najviša cena tehničkog pregleda vozila

    Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je na sednici Vlade Republike Srbije doneta Odluka o određivanju cene tehničkog pregleda vozila. Tom odlukom se određuje najniža i najviša cena redovnog godišnjeg tehničkog pregleda, kao i najviša cena vanrednog i kontrolnog tehničkog pregleda.   Osnovni razlog za donošenje ove odluke jeste stupanje na snagu Zakona o izmenama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Određena najniža i najviša cena tehničkog pregleda vozila

    Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je na sednici Vlade Republike Srbije doneta Odluka o određivanju cene tehničkog pregleda vozila. Tom odlukom se određuje najniža i najviša cena redovnog godišnjeg tehničkog pregleda, kao i najviša cena vanrednog i kontrolnog tehničkog pregleda.

     

    Osnovni razlog za donošenje ove odluke jeste stupanje na snagu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ponuda nedelje: Predstavljamo nešto novo što će osvežiti vaš dom

     

    Odluka o određivanju cene tehničkih pregleda je bitan deo seta propisa. Time će se sprečiti zloupotrebe u oblasti od izuzetnog značaja za bezbednost saobraćaja na putevima.

     

    Tako, najniža cena sa PDV-om za putnička vozila za tu uslugu iznosi 3.070 dinara, a najviša 6.020 dinara.

     

    Za motocikle, mopede i traktore cena tehničkog pregleda sa PDV-om iznosiće od 2.120 do 4.120 dinara. Za autobuse, teška teretna i priključna vozila biće od 6.020 do 11.920 dinara.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kada se tehnički pregled za teretna i priključna vozila obavlja na poligonu, najviša cena može biti uvećana za dodatnih 2.000 dinara, navodi se u saopštenju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin