• Od iduće nedelje zastoj proizvodnje u Fabrici sintetičkog kaučuka

    U fabrici polietilena niske gustine (PENG) u ponedeljak, 15. marta počinje zastoj proizvodnje, koji će trajati 35 dana, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u HIP-Petrohemiji. U fabrici Etilen i ostalim proizvodnim postrojenjima HIP-Petrohemije u Pančevu, kao i u Fabrici sintetičkog kaučuka u Elemiru, kod Zrenjanina, zastoj proizvodnje će početi u subotu, 20. marta i trajaće 30 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od iduće nedelje zastoj proizvodnje u Fabrici sintetičkog kaučuka

    U fabrici polietilena niske gustine (PENG) u ponedeljak, 15. marta počinje zastoj proizvodnje, koji će trajati 35 dana, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u HIP-Petrohemiji. U fabrici Etilen i ostalim proizvodnim postrojenjima HIP-Petrohemije u Pančevu, kao i u Fabrici sintetičkog kaučuka u Elemiru, kod Zrenjanina, zastoj proizvodnje će početi u subotu, 20. marta i trajaće 30 dana.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prodaja useljivih stanova, lokala i garažnih mesta u objektu “Centar – Jug”

     

    „Najznačajnije investicione aktivnosti biće usmerene na realizaciju projekta SCADA EES u okviru programa digitalne transformacije procesa. Očekuje nas i generalni remont ekstrudera L-229 u fabrici PENG. I to prvi put posle više od 40 godina kontinuiranog rada. Pored investicionih aktivnosti, u petrohemijskim fabrikama u Pančevu i Elemiru tokom zastoja biće realizovane i remontne aktivnosti na procesnoj opremi u ostalim pogonima“, saopštila je HIP-Petrohemija.

     

    Kako se navodi u saopštenju dostavljenom redakciji portala zrenjaninski.com, planirane remontne aktivnosti obezbediće nastavak bezbednog i efikasnog rada kompanije. One će se obavljati prema prethodno utvrđenom planu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Napominjemo da su sve radne aktivnosti tokom zastoja proizvodnje u HIP-Petrohemiji u potpunosti usklađene sa važećim bezbednosnim procedurama kompanije, a sve u cilju bezbednosti i zaštite zdravlja zaposlenih, kao i zaštite radne i životne sredine. O zaustavljanju fabrika obaveštene su sve nadležne institucije“, dodaje se u saopštenju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija