• Od danas novi način plaćanja struje: Brz i jednostavan pristup e-računu

    Domaćinstva i mali kupci električne energije na garantovanom snabdevanju od danas, 1. novembra, na sajtu Elektroprivrede Srbije moći će da koriste novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje – Uvid u račun.   Elektroprivreda Srbije je saopštila da će domaćinstva i mali kupci sada imati brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju mesečnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od danas novi način plaćanja struje: Brz i jednostavan pristup e-računu

    Domaćinstva i mali kupci električne energije na garantovanom snabdevanju od danas, 1. novembra, na sajtu Elektroprivrede Srbije moći će da koriste novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje – Uvid u račun.

     

    Elektroprivreda Srbije je saopštila da će domaćinstva i mali kupci sada imati brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju mesečnog zaduženja, pre štampanja i distribucije uobičajenom poštom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovaj jednosoban stan u naselju Ruža Šulman nalazi se na odličnoj lokaciji (Foto)

     

    Dodatne funkcije portala omogućavaju uvid u arhivu računa i uplata iz prethodne tri godine, kao i detaljan pregled potrošnje po zonama i tarifama. Samo korišćenje portala biće jednostavno, kao i proces registracije i prijave. Korisnici portala će moći bezbedno i brzo elektronski da plate račun bez odlaska u poslovnice platnih institucija, i to putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterKard.

     

    Novina je i da će korisnici portala preko jednog naloga moći da pregledaju i elektronski plate račune za više mernih mesta u različitim regionalnim područjima Republike Srbije. Aktiviranjem jedinstvenog portala sa radom će prestati dosadašnji regionalni portali. Njihovi korisnici će registracijom na novi portal dobiti pristup tehnički unapređenoj verziji sa novim korisničkim funkcijama.

     

    Do kraja godine, biće dostupna i mogućnost podnošenja prigovora na račun (reklamacije). U narednoj fazi digitalizacije, koja je planirana za početak 2024. godine, Elektroprivreda Srbije aktiviraće i mobilnu aplikaciju „Uvid u račun“.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, od danas je skuplja struja u Srbiji. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

     

    Zimske gume obavezne od 1. novembra: Sve što bi trebalo da znate o ovome

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Још један од многих начина да се без њиховог пристанка узму паре од грађана.
      Јако тешко предати захтев за упис у катастар и попунити га.
      Приморавају народ да даје паре , брука .

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija