• Od 4. maja se otvara međugradski autobuski i železnički putnički saobraćaj

    Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ponovila je danas da se od 4. maja otvara međugradski autobuski i železnički putnički saobraćaj.   Mihajlović je, gostujući na Televiziji Prva, istakla da se mere u Srbiji postepeno relaksiraju. Ona je dodala da će u saobraćaju biti obavezno poštovanje svih mera bezbednosti. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od 4. maja se otvara međugradski autobuski i železnički putnički saobraćaj

    Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ponovila je danas da se od 4. maja otvara međugradski autobuski i železnički putnički saobraćaj.

     

    Mihajlović je, gostujući na Televiziji Prva, istakla da se mere u Srbiji postepeno relaksiraju. Ona je dodala da će u saobraćaju biti obavezno poštovanje svih mera bezbednosti.

     

    – Mere bezbednosti u cilju očuvanja našeg i zdravlja drugih ljudi su najvažnije. Neće moći da se uđe u autobus ili voz bez maske i rukavica. Autobuski saobraćaj kreće u punom kapacitetu, dok su procene da je za železnički u ovom trenutku dovoljno 30 odsto vozova – ukazala je ona.

     

    Pročitajte još: Predsednik Aleksandar Vučić o dužini zabrane kretanja za praznik

     

    Potpredsednica Vlade je ponovo apelovala na građane da pokažu ličnu odgovornost. Ona ih je pozvala da se ponašaju u skladu sa činjenicom da epidemija još nije završena.

     

    – Važno je da znamo da i dalje nismo pobedili koronu. Opasnost još postoji, sve dok ne bude pronađena vakcina. Moramo da naučimo da živimo sa virusom, da se ponašamo odgovorno i na taj način sačuvamo i sebe i druge – poručila je Mihajlović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija