• Od 1. januara u gradu važe nove prosečne cene nekretnina

    Od 1. januara na teritoriji grada Zrenjanina važe nove prosečne cene nekretnina na osnovu kojih se utvrđuje osnovica poreza na imovinu.   Teritorija grada podeljena je na pet zona, u zavisnosti od komunalne opremljenosti, saobraćajne povezanosti sa centralnim delovima grada ili industrijskim zonama. Prva zona je infrastrukturno najopremljenija.   Prosečna cena kvadrata građevinskog zemljišta, na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od 1. januara u gradu važe nove prosečne cene nekretnina

    Od 1. januara na teritoriji grada Zrenjanina važe nove prosečne cene nekretnina na osnovu kojih se utvrđuje osnovica poreza na imovinu.

     

    Teritorija grada podeljena je na pet zona, u zavisnosti od komunalne opremljenosti, saobraćajne povezanosti sa centralnim delovima grada ili industrijskim zonama. Prva zona je infrastrukturno najopremljenija.

     

    Prosečna cena kvadrata građevinskog zemljišta, na osnovu koje će se određivati osnovica poreza za ovu godinu, u prvoj zoni je 3.893 dinara. U četvrtoj i petoj iznosi samo 350 dinara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju troiposobna kuća u naselju “Klajnova bara” (Foto)

     

    Kada je reč o stanovima, prosečna cena kvadrata u prvoj zoni je 80.136 dinara, u drugoj 64.828 dinara, a u trećoj 55.869. U četvrtoj i petoj zoni je 22.503 dinara.

     

    Što se tiče kuća, prosečna cena kvadrata u prvoj zoni je 46.845 dinara, u drugoj 37.932 dinara, a u trećoj 37.588 dinara. U četvrtoj je 18.126 i u petoj 11.150 dinara.

     

    Kvadrat poslovnog prostora u prvoj zoni procenjen je na 63.308 dinara, u drugoj na 57.374 dinara, dok je u trećoj procenjen na 31.428 dinara. U četvrtoj i petoj iznosi 29.287 dinara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Stambeno-poslovni objekat “Harmonija”: Skladan život u srcu grada

     

    Prosečna cena kvadrata garaža u prvoj i drugoj zoni iznosi 28.412 dinara.

     

    Kvadrat poljoprivrednog zemljišta u drugoj i trećoj zoni procenjen je na 114,90 dinara, u četvrtoj na 110,01, a u petoj na 102,83 dinara.

     

    Prva rata poreza na imovinu dospeva na naplatu 15. februara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija