• OBUKOM DO ZAPOSLENJA: Produžen rok za prijavu kandidata

    Rok za prijavu kandidata za učešće u projektu „Obukom do zaposlenja“ produžen je do četvrtka, 10. oktobra, a početak obuke planiran je za 14. oktobar, saopšteno je iz Gradske uprave.   Projekat sprovodi Grad Zrenjanin u partnerstvu sa Tehničkom školom iz Zrenjanina. Finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.   Projekat „Obukom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OBUKOM DO ZAPOSLENJA: Produžen rok za prijavu kandidata

    Rok za prijavu kandidata za učešće u projektu „Obukom do zaposlenja“ produžen je do četvrtka, 10. oktobra, a početak obuke planiran je za 14. oktobar, saopšteno je iz Gradske uprave.

     

    Projekat sprovodi Grad Zrenjanin u partnerstvu sa Tehničkom školom iz Zrenjanina. Finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

     

    Projekat „Obukom do zaposlenja“ podrazumeva obuku 20 mladih sa područja Zrenjanina za zanimanje zavarivača, koje je, inače, deficitarno na tržištu rada. Ministarstvo je kao podršku obezbedilo 1,7 miliona, a projekat je vredan 2,12 miliona dinara.

     

    Grad Zrenjanin i Tehnička škola pozivaju sve potencijalne kandidate, nezaposlene mlade osobe, da iskoriste produženi rok i prijave se za besplatnu obuku zavarivača elektrolučnim MIG/MAG postupkom.

     

    Pročitajte još: Raspisan konkurs za generalnog menadžera Hotela Vojvodina

     

    Mogu da konkurišu nezaposleni sa teritorije Grada Zrenjanina (uključujući i sela) starosti od 18 do 30 godina, koji ispunjavaju zdravstvene uslove za obrazovni profil bravar – zavarivač. Uslov je i da nisu krivično kažnjavani, kao i da imaju najmanje završeno osnovno obrazovanje.

     

    Selekciju korisnika obaviće komisija formirana od predstavnika Grada Zrenjanina i Tehničke škole. Odabrani kandidati biće obavešteni o prijemu u program na osnovu podataka iz popunjenih formulara.

     

    Više informacija o načinu konkurisanja zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]