• Objavljeni su novi oglasi za posao, četiri firme traže radnike

    Objavljeni su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji trenutno zapošljavaju nove radnike.   „Plastic recycling tehnology HS“ Zrenjanin traži šest pomoćnih radnika u proizvodnji. Radno iskustvo je nebitno, posao je u Zrenjaninu, a rad je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. avgusta, a slanje prijava za posao je mejlom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Objavljeni su novi oglasi za posao, četiri firme traže radnike

    Objavljeni su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji trenutno zapošljavaju nove radnike.

     

    „Plastic recycling tehnology HS“ Zrenjanin traži šest pomoćnih radnika u proizvodnji. Radno iskustvo je nebitno, posao je u Zrenjaninu, a rad je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. avgusta, a slanje prijava za posao je mejlom na adresu office.plastic.rec.technology.hs@gmail.com

     

    „Panonka promet“ DOO Pačir zapošljava vozača sa vozačkom dozvolom „C“ kategorije. Radno iskustvo je poželjno, ali nije bitno. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefonski broj 065 30 40 260.

     

    Pročitajte još: Auto kuća „Alfa“ raspisala konkurs za posao, prijave su u toku

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO Zrenjanin zapošljava troje čistača – čistačica prostorija, a zapošljavanje je na osnovu obrasca privremenih – povremenih poslova. Muškarci koji budu primljeni radiće na čišćenju pogona kompanije „Gece“, a žene čišćenje kancelarija na više lokacija. Kontakt telefon je 063 719 73 78.

     

    Poslodavac „Ranđelović gradnja“ DOO Novi Bečej traži dva građevinska tehničara za kontrolu i obradu dokumentacije. Radno iskustvo je nebitno. Rad je na neodređeno vreme, a uz terenski rad moguć je i rad od kuće. Istom poslodavcu potrebna su i dva diplomirana inženjera energetskih tehnologija, za rad na neodređeno vreme. Kao i kod tehničara, radno iskustvo nije bitno, a uz terenski predviđen je i rad od kuće. Kontakt telefon poslodavca je 063 77 16 593.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete svakodnevno pratiti u našoj rubrici POSAO.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija