• OBEZBEĐEN STAN U BEOGRADU ZA POSAO KOJI NIKO NEĆE!

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Nema valjda oglasne table ni bandere u gradu koja ovih dana nije „prebukirana“ oglasima u kojima se traže radnici za razne poslove. Našu pažnju privukao je jedan nesvakidašnji: traže se radnici za sakupljanje plastičnih flaša, i to u Beogradu.     – Imamo ugovoren posao sa „Grinteksom“ i potrebni su nam radnici […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OBEZBEĐEN STAN U BEOGRADU ZA POSAO KOJI NIKO NEĆE!

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Nema valjda oglasne table ni bandere u gradu koja ovih dana nije „prebukirana“ oglasima u kojima se traže radnici za razne poslove. Našu pažnju privukao je jedan nesvakidašnji: traže se radnici za sakupljanje plastičnih flaša, i to u Beogradu.

     

    posao

     

    – Imamo ugovoren posao sa „Grinteksom“ i potrebni su nam radnici koji bi sakupljali plastičnu ambalažu – rekla nam je osoba u agenciji koja angažuje radnike. – Mi obezbeđujemo stan i prevoz, a zarada se isplaćuje u roku od 5 do 7 dana. U Beogradu ne možemo da nađemo dovoljno radnika, pa smo pokušali u Zrenjaninu, ali pravo da vam kažem ni iz Zrenjanina se niko ne javlja.

     

    Kako smo saznali, vredan radnik dnevno može da zaradi oko 1.500 dinara, a ekstremno vredni i mnogo, mnogo više.

     

    – Imali smo dečka koji je za mesec dana zaradio 140.000 dinara. Flaša ima koliko vam volja samo treba da se pokupe. A kako da vam kažem, svašta može da se nađe na deponiji i odeće, i obuće, i telefona… Sve sme da se iznese osim metala – kažu u agenciji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija