Ekonomija

NUDE POSAO U NEMAČKOJ

ZRENJANIN – Portal zrenjaninski.com u narednom periodu redovno će obilaziti zrenjaninsku filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje i raspitivati se za slobodna radna mesta, kako bi našim nezaposlenim sugrađanima pomogao u traženju posla.

Nacionalna služba za zapošljavanje
Nacionalna služba za zapošljavanje

„Pantograf“ iz Melenaca, Lenjinova 25, traži jednog bravara varioca. Zaposlenje je na određeno vreme, a potrebno obrazovanje je treći stepen bravar.

„Kemel“ iz Zrenjanina, Petra Drspšina 1, traži jednog vozača teretnjaka. Zaposlenje je na određeno vreme, a potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije, kao i posedovanje hrvatskog ili mađarskog pasoša. Rad je terenski.

„Enal – elektro“ iz Novog Beograda, Srbobranska 2, traži elektoromontere – elektorinstalatere, elektrotehničare, elektromehaničare, elektrotehničare energetike, elektrotehničare automatike i elektormontere mreža i postrojenja. Potreban broj izvršilaca je 10, a radno iskustvo je nebitno. Zapošljavanje je u Republici Srbiji, a nakon toga sledi upućivanje zaposlenih na privremeni rad u Nemačku.

„Weldgas“ iz Zrenjanina, Vardarska 6a, traži jednog prodavca u veleprodaji i maloprodaji sa srednjom stučnom spremom, a zaposlenje je na određeno vreme.

Podeli članak
sinovoz
FAM