Ekonomija

NUDE POSAO U NEMAČKOJ

ZRENJANIN – Portal zrenjaninski.com u narednom periodu redovno će obilaziti zrenjaninsku filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje i raspitivati se za slobodna radna mesta, kako bi našim nezaposlenim sugrađanima pomogao u traženju posla.

Nacionalna služba za zapošljavanje
Nacionalna služba za zapošljavanje

„Pantograf“ iz Melenaca, Lenjinova 25, traži jednog bravara varioca. Zaposlenje je na određeno vreme, a potrebno obrazovanje je treći stepen bravar.

„Kemel“ iz Zrenjanina, Petra Drspšina 1, traži jednog vozača teretnjaka. Zaposlenje je na određeno vreme, a potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije, kao i posedovanje hrvatskog ili mađarskog pasoša. Rad je terenski.

„Enal – elektro“ iz Novog Beograda, Srbobranska 2, traži elektoromontere – elektorinstalatere, elektrotehničare, elektromehaničare, elektrotehničare energetike, elektrotehničare automatike i elektormontere mreža i postrojenja. Potreban broj izvršilaca je 10, a radno iskustvo je nebitno. Zapošljavanje je u Republici Srbiji, a nakon toga sledi upućivanje zaposlenih na privremeni rad u Nemačku.

„Weldgas“ iz Zrenjanina, Vardarska 6a, traži jednog prodavca u veleprodaji i maloprodaji sa srednjom stučnom spremom, a zaposlenje je na određeno vreme.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM