Ekonomija Vesti Zrenjanin

NOVO: Danas u Zrenjaninu raspisana dva konkursa za posao

posao
Foto: Pixabay

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem doktora medicine u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

 

Rad je na odeljenju Zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Kandidati za ovo radno mesto moraju imati VII stepen stručne spreme, završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit.

 

Pročitajte još: PG „Sarvak“ traži radnike u proizvodnji, posao je za stalno

 

Bolnici je potrebna i spremačica prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge, za rad na određeno vreme. Kandidati za ovu radnu poziciju moraju imati završenu osnovnu školu.

 

Zainteresovani kandidati, uz molbu, treba da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz odnosno fotokopiju sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Kandidati za mesto doktora medicine obavezni su da prilože i overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu i overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa, ako je kandidat iz radnog odnosa, ili rešenje o upisu u komoru, ako kandidat nije u radnom odnosu.

 

Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM