• Novi Zakon o zaštiti potrošača tema je ovonedeljnog onlajn seminara

    Onlajn seminar, čija je tema novi Zakon o zaštiti potrošača, biće održan u petak, 13. maja, od 10 do 13 časova, u organizaciji Regionalne kancelarije posrednika Niš.   Teme o kojima će biti reči su registar „Ne zovi“, uvođenje prekršajnih naloga, kao i novine u reklamacionom postupku i institutu garancije.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi Zakon o zaštiti potrošača tema je ovonedeljnog onlajn seminara

    Onlajn seminar, čija je tema novi Zakon o zaštiti potrošača, biće održan u petak, 13. maja, od 10 do 13 časova, u organizaciji Regionalne kancelarije posrednika Niš.

     

    Teme o kojima će biti reči su registar „Ne zovi“, uvođenje prekršajnih naloga, kao i novine u reklamacionom postupku i institutu garancije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin na klik – sve što vam treba u Zrenjaninu na jednom mestu

     

    Biće reči i o specifikaciji računa kod pružanja usluga, vansudskom rešavanju potrošačkih sporova, uvođenju evidencije sudskih potrošačkih sporova, dodatnoj zaštiti potrošača u turizmu, kao i o izmenama u pogledu komisija za rešavanje reklamacija i savetodavnih tela.

     

    Predavači na seminaru su Stefan Cvetković, diplomirani pravnik, savetnik u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, i Violeta Stamenković, diplomirana pravnica, posrednica, upisana na listu tela za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kotizacija za dva učesnika iznosi 10.000 dinara.

     

    Za sva pitanja i prijave na onlajn seminar obratite se na e-mail: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]