Ekonomija Vesti Zrenjanin

NOVI OGLASI: Zapošljavaju Opšta bolnica i Dom zdravlja

posao zdravstvene ustanove

Opšta bolnica “Đorđe Joanović” i Dom zdravlja “Dr Boško Vrebalov” iz Zrenjanina objavili su danas nove konkurse za poslove.

 

Opšta bolnica objavila je oglas za prijem u radni odnos jedne medicinske sestre – tehničara u ginekologiji i akušerstvu. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, i u pitanju je zamena za privremeno odsutnog zaposlenog.

 

Kandidati treba da poseduju IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – smer ginekološko akušerska sestra i položen stručni ispit.

 

Oglas je otvoren do 16. aprila.

 

Pročitajte još: Specijalna bolnica za plućne bolesti u Zrenjaninu zapošljava radnike

 

Dom zdravlja Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos jedne medicinske sestre –  tehničara. Radni odnos se zasniva na neodređeno vreme.

 

Uslovi su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil: ginekološko – akušerska sestra (IV stepen), kao i položen stručni ispit.

 

Konkurs traje do 17. aprila.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje ili u pomenutim zrenjaninskim zdravstvenim ustanovama.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM