• Novi oglasi za poslove, potrebni razni radni profili

    Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci zapošljava četiri medicinske sestre-tehničara, u intenzivnoj nezi. Banji su potrebna i dva viša fizioterapeuta i tri fizioterapeutska tehničara. Kontakt telefoni su 315 04 02 i 063 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi oglasi za poslove, potrebni razni radni profili

    Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci zapošljava četiri medicinske sestre-tehničara, u intenzivnoj nezi. Banji su potrebna i dva viša fizioterapeuta i tri fizioterapeutska tehničara. Kontakt telefoni su 315 04 02 i 063 223 066.

     

    Osnovna škola „Vuk karadžić“ Zrenjanin traži nastavnika građanskog vaspitanja u drugom ciklusu osnovnog obrazovanja, sa pet posto radnog vremena.

     

    Firma SBB DOO Beograd oglasila je potrebu za zapošljavanjem četiri agenta terenske prodaje za područje Zrenjanina. Radni odnos je po ugovoru o delu. Kontakt telefon poslodavca je 069 812 89 61.

     

    Poslodavac SZ „Monta MTB“ Elemir traži pet pomoćnih građevinskih radnika i jednog prodavca na stovarištu. Poslovi su na određeno vreme a kontakt telefon je 063 110 96 80.

     

    Samostalna automehaničarska radnja Branko Vlajkov PR zapošljava automehaničara na neodređeno vreme. Potrebna je vozačka dozvola „B“ kategorije. Kontakt telefon poslodavca je 511 228.

     

    „B&K Family“ DOO Zrenjanin traži dva vozača teretnjaka a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 08 44 240.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin traži šest vozača teretnog motornog vozila, sa šest meseci radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Slobodno vreme