Ekonomija Vesti Zrenjanin

Novi oglasi za posao, sva radna mesta su u Zrenjaninu

radna mesta

Portal zrenjaninski.com objavljuje nove oglase za posao. Sva radna mesta su u Zrenjaninu.

 

Dom zdravlja Zrenjanin objavio je konkurs za prijem u radni odnos, na određeno vreme, doktora medicine, izabranog lekara. Radno mesto je u Zrenjaninu. Uslovi za konkurisanje su završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit za doktora medicine. Kandidati su dužni da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenom Medicinskom fakultetu, overenu  fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu za doktore medicine i overenu fotokopiju rešenja o upisu u Imenik lekarske komore Srbije. Konkurs je otvoren do 21. maja.

 

Pročitajte još: Strana firma zapošljava pet operatera, traženi i radnici za rad u Melencima

 

Opšta bolnica “Đorđe Joanović” Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre-tehničara. Rad je na Infektivnom odeljenju. Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit. Uz molbu prilaže se CV, overena fotokopija diplome, overena fotokopija uverenja o položenom stručnom ispitu. Potrebna je i overena fotokopija licence izdate od nadležnog organa, ako je kandidat iz radnog odnosa, ili rešenje o upisu u komoru. Rok za podnošenje prijava je do 20. maja.

 

Kompanija NIS zapošljava u Zrenjaninu inženjera energetike. Od kandidata se traži diploma elektotehničkog fakulteta, smer energetika, vozačka dozvola „B“ kategorije i radno iskustvo u održavanju elektroenergetskih sistema. Oglas je otvoren do 25. maja.

 

Koja radna mesta su upražnjena možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM