• Novi oglasi za posao: Potrebno 20 radnika u proizvodnji

    Objavljeni su novi oglasi za posao, koje informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   Preduzeće za proizvodnju i usluge MLX iz Zrenjanina zapošljava 20 radnika u proizvodnji plastičnih jelki. Dovoljno je da kandidati imaju završenu osnovnu školu, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme, a rad je u smenama. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi oglasi za posao: Potrebno 20 radnika u proizvodnji

    Objavljeni su novi oglasi za posao, koje informativni portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    Preduzeće za proizvodnju i usluge MLX iz Zrenjanina zapošljava 20 radnika u proizvodnji plastičnih jelki. Dovoljno je da kandidati imaju završenu osnovnu školu, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme, a rad je u smenama. Konkurs je otvoren do 28. maja. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail yexianfeng22@gmail.com ili se javiti na kontakt telefon 069/2928-999.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Rusanda” raspisala konkurs za posao

     

    DOO „Compresor & Engine service“ iz Zrenjanina zapošljava mašinskog inženjera, inženjera elektrotehnike i mehaničara. U sva tri slučaja posao je na određeno vreme. Konkurs traje do 23. maja. Broj mobilnog telefona za sve informacije je 064/140-26-05, a e-mail za slanje prijava bobancekic@ces-zr.rs

     

    PROČITAJTE JOŠ: Preduzeće “Sitaš transport” iz Zrenjanina objavilo konkurs za zapošljavanje

     

    „Institut znanja“ doo Zrenjanin traži jednog predavača engleskog jezika. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati treba da proslede svoj CV na e-mail zrenjanin@akademijaoxford.com Konkurs je otvoren do 14. maja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Privatna firma “Đenka Transport” zapošljava nove radnike

     

    Novi oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    PROČITAJTE JOŠ: GLM-RS zapošljava nove radnike u proizvodnom pogonu u Zrenjaninu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija