Ekonomija

Novi oglasi za posao, poslodavci iz Zrenjanina i Evropske unije traže radnike

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

“Nanini konaci”, PR usluge smeštaja Zrenjanin, zapošljava dve medicinske sestre i jednu čistačicu. Poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 417 17 47.

 

“Kohlhepp logistik” Nemačka traži 20 vozača i dva automehaničara za rad na terenu Evropske unije i Švajcarske. Oglas je otvoren do 10. oktobra.

 

Poslodavac “ManpowerGroup” Beograd zapošljava 20 livaca, za rad u Kikindi. Posao je na određeno vreme.

 

“Temid” Pančevo traži 10 radnika za rad u fabrici u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

 

“Kogim 023” DOO Elemir zapošljava pomoćnog kuvara za rad u restoranu “Kovač” u Zrenjaninu na određeno vreme.

 

“Farkaš trans travel” DOO Zrenjanin traži tri čistača prostorija, za rad u Zrenjaninu. U pitanju je rad van radnog odnosa – privremeni i povremeni poslovi.

 

“Inex plus” DOO Beograd zapošljava pet čistača prostorija za rad u objektu DIS u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 80 99 310.

 

OŠ “Vuk Karadžić” Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavika građanskog vaspitanja sa pet posto radnog vremena, kao i nastavnika fizičkog vaspitanja sa 40 i 60 posto radnog vremena. Škola traži i nastavnika engleskog jezika.

 

Opšta bolnica “Sveti Jovan” Zrenjanin zapošljava dve medicinske sestre, sa šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

 

“Mont” DOO Zrenjanin traži šefa gradilišta sa tri godine radnog iskustva i dvojicu grejderista – bagerista sa 36 meseci radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme.

 

SR “Inova” Zrenjanin zapošljava komercijalistu sa dve godine radnog iskustva, kao i dva radnika u proizvodnji fasadnih dekorativnih ploča. Poslovi su na neodređeno vreme.

 

Ribarsko gazdinstvo “Ečka” a.d. Lukino Selo zapošljava dva kuvara jednostavnih jela. Mesto rada je Lukino Selo, a posao je na neodređeno vreme.

 

PR “S Secko ČM” Zrenjanin traži četiri fizička radnika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 70 66 255.

 

DOO “Carska bašta” Zrenjanin zapošljava tri magacionera u magacinu voća i povrća. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 533 277.

 

“Novares Serbia” DOO Zrenjanin traži 20 operatera u proizvodnji. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

“Elektrotehnika BM” Zrenjanin zapošljava tri elektromontera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

PR “Grid” Zrenjanin traži tri molera, sa radnim iskustvom više od godinu dana, za rad na određeno. Ista firma zapošljava i tri gipsara.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM