• Novi oglasi za posao, poslodavci iz Zrenjanina i Evropske unije traže radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Nanini konaci“, PR usluge smeštaja Zrenjanin, zapošljava dve medicinske sestre i jednu čistačicu. Poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 417 17 47.   „Kohlhepp logistik“ Nemačka traži 20 vozača i dva automehaničara […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi oglasi za posao, poslodavci iz Zrenjanina i Evropske unije traže radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Nanini konaci“, PR usluge smeštaja Zrenjanin, zapošljava dve medicinske sestre i jednu čistačicu. Poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 417 17 47.

     

    „Kohlhepp logistik“ Nemačka traži 20 vozača i dva automehaničara za rad na terenu Evropske unije i Švajcarske. Oglas je otvoren do 10. oktobra.

     

    Poslodavac „ManpowerGroup“ Beograd zapošljava 20 livaca, za rad u Kikindi. Posao je na određeno vreme.

     

    „Temid“ Pančevo traži 10 radnika za rad u fabrici u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme.

     

    „Kogim 023“ DOO Elemir zapošljava pomoćnog kuvara za rad u restoranu „Kovač“ u Zrenjaninu na određeno vreme.

     

    „Farkaš trans travel“ DOO Zrenjanin traži tri čistača prostorija, za rad u Zrenjaninu. U pitanju je rad van radnog odnosa – privremeni i povremeni poslovi.

     

    „Inex plus“ DOO Beograd zapošljava pet čistača prostorija za rad u objektu DIS u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 80 99 310.

     

    OŠ „Vuk Karadžić“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem nastavika građanskog vaspitanja sa pet posto radnog vremena, kao i nastavnika fizičkog vaspitanja sa 40 i 60 posto radnog vremena. Škola traži i nastavnika engleskog jezika.

     

    Opšta bolnica „Sveti Jovan“ Zrenjanin zapošljava dve medicinske sestre, sa šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    „Mont“ DOO Zrenjanin traži šefa gradilišta sa tri godine radnog iskustva i dvojicu grejderista – bagerista sa 36 meseci radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme.

     

    SR „Inova“ Zrenjanin zapošljava komercijalistu sa dve godine radnog iskustva, kao i dva radnika u proizvodnji fasadnih dekorativnih ploča. Poslovi su na neodređeno vreme.

     

    Ribarsko gazdinstvo „Ečka“ a.d. Lukino Selo zapošljava dva kuvara jednostavnih jela. Mesto rada je Lukino Selo, a posao je na neodređeno vreme.

     

    PR „S Secko ČM“ Zrenjanin traži četiri fizička radnika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 70 66 255.

     

    DOO „Carska bašta“ Zrenjanin zapošljava tri magacionera u magacinu voća i povrća. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 533 277.

     

    „Novares Serbia“ DOO Zrenjanin traži 20 operatera u proizvodnji. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Elektrotehnika BM“ Zrenjanin zapošljava tri elektromontera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    PR „Grid“ Zrenjanin traži tri molera, sa radnim iskustvom više od godinu dana, za rad na određeno. Ista firma zapošljava i tri gipsara.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija