• NOVI OGLASI ZA POSAO NA OGLASNOJ TABLI NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE

    ZRENJANIN – „Gomex“ DOO zapošljava pet prodavaca – kasira, na određeno vreme. U obzir dolaze kandidati sa obrazovanjem od 1. do 4. stepena, uz savladanu osnovnu informatičku obuku, a radno iskustvo je nebitno.     Restoran „Citadela“ zapošljava kuvara sa srednjom stručnom spremom bilo kojeg usmerenja, ali sa radnim iskustvom na kuvarskim poslovima minimalno tri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI OGLASI ZA POSAO NA OGLASNOJ TABLI NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE

    ZRENJANIN – „Gomex“ DOO zapošljava pet prodavaca – kasira, na određeno vreme. U obzir dolaze kandidati sa obrazovanjem od 1. do 4. stepena, uz savladanu osnovnu informatičku obuku, a radno iskustvo je nebitno.

     

    Nacionalna sluzba za zaposljavanje 1

     

    Restoran „Citadela“ zapošljava kuvara sa srednjom stručnom spremom bilo kojeg usmerenja, ali sa radnim iskustvom na kuvarskim poslovima minimalno tri meseca. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Tri kuvara, ali na neodređeno vreme, traži i „Svilanit 023“, a oglas je otvoren do 6. maja.

     

    A restoran „Točak“ traži konobara, na neodređeno vreme.

     

    Do popune radnih mesta otvoren je oglas poslodavca „Agrounija“ DOO, za dva vozača sa C kategorijom. Kandidat treba da ima i šest meseci radnog iskustva, posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Probni rad je mesec dana.

     

    Jednog vozača sa C i E kategorijom traži i „Miltrade group 023“ DOO iz Zrenjanina. Kandidat treba da ima i dve godine radnog iskustva, od čega godinu dana u vožnji u inostranstvu i početni nivo znanja engleskog jezika.

     

    Auto centar „Cune“ DOO traži dva automehaničara sa vozačkom dozvolom B kategorije i osnovnim poznavanjem rada na računaru. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 11. maja. Isti poslodavac oglasio je potrebu za dvoje prodavaca rezervnih delova sa 4. stepenom stručne spreme, a uslov je posedovanje vozačke dozvole B kategorije i poznavanje rada na računaru, dok je poželjno poznavanje engleskog jezika. Posao je na određeno vreme, kao i kod prodavca automobila, kojeg takođe zapošljava ovaj Auto centar. I ovi konkursi otvoreni su do 11. maja, do kada važi i konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme radnika na prijemu klijenata u servis.

     

    SR „SBT“ zapošljava jednog servisera bele tehnike, sa diplomom elektromehaničara ili elektrotehničara elektromehanike. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija