Ekonomija Vesti Zrenjanin

Novi oglasi za posao: Konkursi su otvoreni do 28. februara

posao

Objavljeni su novi oglasi za posao u Zrenjaninu i Novom Bečeju, koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Petkus Engineering” zapošljava deset radnika u Zrenjaninu

 

Fabrika “FOP” u Novom Bečeju zapošljava jednog mašinskog tehnologa – konstruktora. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je u Novom Bečeju. Od kandidata se traži da poseduje fakultetsku diplomu – VII-1 stepen, kao i da ima radno iskustvo duže od godinu dana. Konkurs je otvoren do 28. februara. Zainteresovani kandidati koji ispunjavaju uslove iz oglasa treba da dostave svoj CV na e-mail konkurs@fop.rs

 

PROČITAJTE JOŠ: Objavljen novi oglas za posao: Privatnoj firmi potrebni vozači

 

DOO za trgovinu i usluge “Ecoglobal BTD” iz Zrenjanina zapošljava pet pomoćnika operatera. Posao je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, a angažman obuhvata noćni rad i rad u smenama. Zahtevani nivo kvalifikacija je srednja škola – četvrti stepen. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno. Zainteresovani kandidati mogu slati prjave za zaposlenje na e-mail zoran@ecoglobalbtd.com ili da se jave na kontakt telefon 066 83 55 354. Konkurs je otvoren do 28. februara.

 

Novi oglasi za poslove u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM