• NOVA STAMBENA ZGRADA NA BAGLJAŠU: KOLIKO ĆE IMATI STANOVA I KOJE SU IM CENE

    ZRENJANIN – Novosadsko preduzeće „Home Interpoint“ počinje izgradnju stambenog kompleksa u Zrenjaninu, u ulici Dr Tihomira Ostojića, na lokaciji kod Železničkog parka, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovoj firmi. Sudeći po projektu koji je predočen javnosti, Zrenjanin će dobiti objekat izuzetno atraktivnog izgleda, a naselje Bagljaš nakon niza godina, novu stambenu zgradu kolektivnog stanovanja. Objekat će […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA STAMBENA ZGRADA NA BAGLJAŠU: KOLIKO ĆE IMATI STANOVA I KOJE SU IM CENE

    ZRENJANIN – Novosadsko preduzeće „Home Interpoint“ počinje izgradnju stambenog kompleksa u Zrenjaninu, u ulici Dr Tihomira Ostojića, na lokaciji kod Železničkog parka, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u ovoj firmi.

    Izgled buduće zgrade
    Izgled buduće zgrade

    Sudeći po projektu koji je predočen javnosti, Zrenjanin će dobiti objekat izuzetno atraktivnog izgleda, a naselje Bagljaš nakon niza godina, novu stambenu zgradu kolektivnog stanovanja. Objekat će biti smešten uz već postojeći stambeni kompleks, u neposrednoj blizini „Avia“ benzinske pumpe i Železničkog parka, a kako navodi investitor, „očekuje se da pozicioniranost ovog kompleksa u Ulici dr Tihomira Ostojića 36 sa svojom faznom realizacijom, oplemeni sadašnje prostore u Zrenjaninu i da na tom potezu lokacija i kao samostalna celina, doprinese modernom razvoju kvaliteta života i poslovanja“.

    Postojeći teren za košarku i dečje igralište biće sačuvani, i po završetku gradnje novog objekta, nalaziće se između dve stambene zgrade.

    – Početak radova planiran je u oktobru, čim dobijemo građevinsku dozvolu. Lokacijsku dozvolu već posedujemo i spremni smo da odmah počnemo sa građevinskim radovima. Planirani rok za završetak radova, ukoliko sve bude išlo po planu, jeste dve godine, što znači da će 2018. zgrada biti useljiva – rekla je za portal zrenjaninski.com finansijska direktorka „Home Interpointa“ Tatjana Zelenika.

    Kako saznajemo od naše sagovornice, ova višespratnica imaće ukupno 91 stan i jedan poslovni prostor. Većina stanova biće površine između 34 i 38 kvadratnih metara, ali će se u zgradi nalaziti i garsonjere površine 29 kvadrata, kao u petosoban stan od 100 metara kvadratnih. Cena kvadrata za taj petosoban stan je 650 evra, za stambeni prostor od 72 kvadrata 660 evra, stanovi od 54 kvadrata koštaju 700 evra po kvadratu, dok su cene garsonjera 750 evra po kvadratnom metru. U sve cene je uračunat PDV, a plaćanje je moguće i na rate.

    – Objekat će imati grejanje na toplotne pumpe, a takav projekat smo već radili u Zrenjaninu, u jednom drugom stambenom objektu. Ovo je veoma isplativo, pošto za stan od 38 kvadrata cena grejanja košta 3.100 dinara na mesečnom nivou – objašnjava Zelenika i dodaje da se potencijalni kupci već javljaju i traže informacije, ali da će prvi kupoprodajni ugovori biti potpisivani tek nakon što investitor dobije građevinsku dozvolu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija