• Nova, niža cena: Top ponuda na tržištu nekretnina za stanove preko 90 kvadrata!

    U zrenjaninskom naselju Lesnina, na prodaju su ponuđeni stanovi sa upotrebnom dozvolom u lameli broj 1 (Po+P+4) sa liftom.   Cena stanova je snižena i sada iznosi 1.150 evra po kvadratnom metru.   * površine 92 m², trosoban, na trećem i četvrtom spratu. Strukturu stana čine: predsoblje, wc, dnevna soba i trpezarija, terasa 1, kuhinja, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nova, niža cena: Top ponuda na tržištu nekretnina za stanove preko 90 kvadrata!

    U zrenjaninskom naselju Lesnina, na prodaju su ponuđeni stanovi sa upotrebnom dozvolom u lameli broj 1 (Po+P+4) sa liftom.

     

    Cena stanova je snižena i sada iznosi 1.150 evra po kvadratnom metru.

     

    * površine 92 m², trosoban, na trećem i četvrtom spratu. Strukturu stana čine: predsoblje, wc, dnevna soba i trpezarija, terasa 1, kuhinja, ostava, kupatilo, degažman, soba 1, soba 2 i terasa 2.

     

    * površine 102 m², trosoban, na četvrtom spratu, lamela broj 1 (Po+P+4). Strukturu stana čine: predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, ostava, soba 1, soba 2, terasa 1, terasa 2, kupatilo, vešernica i wc.

     

    * površine 110 m², četvorosoban, na četvrtom spratu, lamela broj 1 (Po+P+4). Strukturu stana čine: veliko predsoblje, wc, dnevna soba i trpezarija, kuhinja, ostava, kupatilo, vešernica, soba 1, soba 2, soba 3 i terasa sa pogledom na park.

     

    Ispred zgrade je parking, a garažna mesta su na prodaji u suterenu zgrade. Grejanje je sa priključkom na Gradsku toplanu – kalorimetri.

     

    Prodaja je direktno od investitora.

     

    Kontakt za informacije i obilazak:

     

    GIK INTERGRADNJA BANAT GROUP ZRENJANIN

    069 510 7543

    023 533 913

     

    stanovi intergradnja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija