• NOVA INVESTICIJA U INDUSTRIJSKOJ ZONI PREMA ELEMIRU

    ZRENJANIN – Nova investicija u zrenjaninskoj industrijskoj zoni na potezu prema Elemiru, uskoro počinje izgradnja stovarišta „Bomist“ D.O.O. za proizvodnju, trgovinu i usluge. -Plac na kojem će biti stovarište iskrčen je, a ove jeseni odradiće se zemljani i ostali pripremni radovi. Naravno, jedan od prvih poteza biće ograđivanje placa, da bi se gradilište obezbedilo – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA INVESTICIJA U INDUSTRIJSKOJ ZONI PREMA ELEMIRU

    ZRENJANIN – Nova investicija u zrenjaninskoj industrijskoj zoni na potezu prema Elemiru, uskoro počinje izgradnja stovarišta „Bomist“ D.O.O. za proizvodnju, trgovinu i usluge.

    Plac na kojem će početi gradnja stovarišta
    Plac na kojem će početi gradnja stovarišta

    -Plac na kojem će biti stovarište iskrčen je, a ove jeseni odradiće se zemljani i ostali pripremni radovi. Naravno, jedan od prvih poteza biće ograđivanje placa, da bi se gradilište obezbedilo – kaže Mićo Stanić, jedan od vlasnika ove firme specijalizovane za promet građevinskog materijala, utovar i istovar, kao i usluge građevinskim mašinama. Plac na kojem će se graditi je sa leve strane puta prema Elemiru, na samom izlazu iz Zrenjanina a pre obilaznice. Tu je već postavljen i električni stub, a odrađeni su i drugi priključci.

    Izgradnja stovarišta biće samo prva faza planirane ivesticije, kaže suvlasnik Neđo Stanić.

    -Građevinska parcela je površine 12.000 kvadratnih metara, a u drugoj fazi planirano je da se na njoj otvore i kapaciteti za otkup i skladištenje žitarica, dakle silosi – napominje Neđo Stanić.

    „Bomist“ sada ima sedište i stovarište u ulici Žarka Zrenjanina, u neposrednoj blizini centralne pijace.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija