Ekonomija Vesti Zrenjanin

NIS zapošljava deset radnika u Zrenjaninu, posao i u drugim firmama

nis nudi posao
Foto: NIS

Kompanija NIS i drugi poslodavci raspisali su nove konkurse za posao u Zrenjaninu i okolini.

 

NIS AD Novi Sad oglasio je potrebu za zapošljavanjem 10 radnika na tornju-operatera, a mesto rada je Zrenjanin. Rad je smenski, terenski, a radna mesta su sa povećanim rizikom. Za radnike je obezbeđen prevoz, smeštaj i ishrana. Posao je na određeno vreme. Kontakt mejl je natalija.m.jovanovic@nis.eu

 

Pročitajte još: Restoran „Babatovo“ zapošljava, za radnike obezbeđen prevoz

 

„Gas komerc“ Zrenjanin zapošljava vozača, sa vozačkom dozvolom „B“ i „C“ kategorije. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 405 49 75.

 

Pročitajte još: PG „Sarvak“ traži radnike, posao je na neodređeno vreme

 

„Massagrar“ Novi Sad zapošljava traktoristu, a radno mesto je u Sečnju. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 823 67 36.

 

Pročitajte još: Motel „Citadela“ zapošljava nove radnike, budite deo uspešnog tima

 

Osnovna škola „Bratstvo“ Aradac raspisala je konkurs za prijem dve spremačice u radni odnos na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 887 010.

 

Pročitajte još: „Linglong“ objavio nove oglase za poslove u ovoj kompaniji

 

Spremačicu, takođe na neodređeno vreme, zapošljava i Osnovna škola „Petar Kočić“ iz Banatskog Despotovca. Kontakt telefon za više informacija je 387 90 02.

 

Aktuelni konkursi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM