Ekonomija YTOP

NIS PROVERAVAO ZNANJE RADNIKA NA SERVISIRANJU BUŠOTINA

nis

ZRENJANIN – U Trening centru kompanije NIS u Zrenjaninu održana je akcija provere i unapređenja znanja zaposlenih koji rade na servisiranju bušotina, pod nazivom „Razmena iskustva za najboljeg u struci 2016“.

nis

U specijalizovanom centru NIS-a, prvom objektu ovakve vrste u Srbiji za obuku radnika na naftnim postrojenjima, takmičilo se oko 30 zaposlenih Bloka „Servisi“ organizovanih u šest brigada. Cilj ove akcije je obezbeđenje bezbednijeg i efikasnijeg rada na naftnim postrojenjima, kroz proveru znanja i unapređenje profesionalih veština.

Praktičan deo takmičenja održan je na poligonu Trening centra koji u potpunosti odgovara terenskim uslovima rada. Radnici pogona Remont i Bušotinski servisi pokazali su zavidno znanje i profesionalne veštine rada na bušećem i remontnom postrojenju, uz izvođenje pokazne vežbe koja prikazuje tehnologiju specijalnih radova na bušotinama.

U teorijskom delu takmičenja, kroz test znanja, dodatno je provereno znanje zaposlenih Bloka Servisi.   

Diplome i zahvalnice uručene su radnicima koji su pokazali najbolje rezultate na takmičenju.

Trening centar kompanije NIS otvoren je 2015. godine a namenjen je unapređenju i razvoju znanja i veština zaposlenih, kroz simuliranje radnih operacija koje se obavljaju na terenu. Opremljen je kompletnom bušećom i remontnom opremom i alatima. U ovom centru stručnu praksu imaju i studenti naftaškog smera zrenjaninskog Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Praktičan deo takmičenja održan je na poligonu Trening centra koji u potpunosti odgovara terenskim uslovima rada.

    Ovaj deo teksta – glupost.Ni približno nije isto ali ni približno

sinovoz
FAM