• NIS PROVERAVAO ZNANJE RADNIKA NA SERVISIRANJU BUŠOTINA

    ZRENJANIN – U Trening centru kompanije NIS u Zrenjaninu održana je akcija provere i unapređenja znanja zaposlenih koji rade na servisiranju bušotina, pod nazivom „Razmena iskustva za najboljeg u struci 2016“. U specijalizovanom centru NIS-a, prvom objektu ovakve vrste u Srbiji za obuku radnika na naftnim postrojenjima, takmičilo se oko 30 zaposlenih Bloka „Servisi“ organizovanih u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIS PROVERAVAO ZNANJE RADNIKA NA SERVISIRANJU BUŠOTINA

    ZRENJANIN – U Trening centru kompanije NIS u Zrenjaninu održana je akcija provere i unapređenja znanja zaposlenih koji rade na servisiranju bušotina, pod nazivom „Razmena iskustva za najboljeg u struci 2016“.

    nis

    U specijalizovanom centru NIS-a, prvom objektu ovakve vrste u Srbiji za obuku radnika na naftnim postrojenjima, takmičilo se oko 30 zaposlenih Bloka „Servisi“ organizovanih u šest brigada. Cilj ove akcije je obezbeđenje bezbednijeg i efikasnijeg rada na naftnim postrojenjima, kroz proveru znanja i unapređenje profesionalih veština.

    Praktičan deo takmičenja održan je na poligonu Trening centra koji u potpunosti odgovara terenskim uslovima rada. Radnici pogona Remont i Bušotinski servisi pokazali su zavidno znanje i profesionalne veštine rada na bušećem i remontnom postrojenju, uz izvođenje pokazne vežbe koja prikazuje tehnologiju specijalnih radova na bušotinama.

    U teorijskom delu takmičenja, kroz test znanja, dodatno je provereno znanje zaposlenih Bloka Servisi.   

    Diplome i zahvalnice uručene su radnicima koji su pokazali najbolje rezultate na takmičenju.

    Trening centar kompanije NIS otvoren je 2015. godine a namenjen je unapređenju i razvoju znanja i veština zaposlenih, kroz simuliranje radnih operacija koje se obavljaju na terenu. Opremljen je kompletnom bušećom i remontnom opremom i alatima. U ovom centru stručnu praksu imaju i studenti naftaškog smera zrenjaninskog Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Praktičan deo takmičenja održan je na poligonu Trening centra koji u potpunosti odgovara terenskim uslovima rada.

      Ovaj deo teksta – glupost.Ni približno nije isto ali ni približno

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija