• NIS nudi posao radnicima u Zrenjaninu, oglasi ističu već sutra

    Dva oglasa za zapošljavanje u kompaniji NIS u Zrenjaninu ističu sutra, pa zainteresovani moraju o tome voditi računa. NIS traži specijalistu za IBR, sa visokim obrazovanjem i radnim iskustvom u oblasti mašinstva ili ispitivanja bez razaranja, a poželjan je i sertifikat. Potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.   Drugi oglas je za tehničara za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIS nudi posao radnicima u Zrenjaninu, oglasi ističu već sutra

    Dva oglasa za zapošljavanje u kompaniji NIS u Zrenjaninu ističu sutra, pa zainteresovani moraju o tome voditi računa. NIS traži specijalistu za IBR, sa visokim obrazovanjem i radnim iskustvom u oblasti mašinstva ili ispitivanja bez razaranja, a poželjan je i sertifikat. Potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.

     

    Drugi oglas je za tehničara za IBR, gde su svi uslovi isti osim u obrazovanju, gde se traži srednja škola u oblasti mašinstva.

     

    Poslodavac „Gomex“ d.o.o. Zrenjanin zapošljava deset kasira, za rad u Zrenjaninu i Novom Sadu. Posao je smenski i na određeno vreme.

     

    Pročitajte još: Kompanija GLM-RS zapošljava radnike u Zrenjaninu

     

    PD „Graničar“ DOO Konak, opština Sečanj, zapošljava vozača teških teretrnih kamiona, sa vozačkom dozvolom „C“ i „E“ kategorije. Sutra je poslednji dan za prijave, koje se mogu slati poštom na adresu: PD „Graničar“ DOO Konak, Maršala Tita 26, ili  na e-mail grankon@ptt.rs

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin traži psihologa za rad na određeno vreme. Zainteresovani  kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom i overenu fotokopiju diplome o završenom visokom obrazovanju – diplomirani psiholog. Potrebe su i potvrda o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Sutra je poslednji dan za prijave na ovaj konkurs.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija