Ekonomija Vesti Zrenjanin

NIS nudi posao radnicima u Zrenjaninu, oglasi ističu već sutra

posao

Dva oglasa za zapošljavanje u kompaniji NIS u Zrenjaninu ističu sutra, pa zainteresovani moraju o tome voditi računa. NIS traži specijalistu za IBR, sa visokim obrazovanjem i radnim iskustvom u oblasti mašinstva ili ispitivanja bez razaranja, a poželjan je i sertifikat. Potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.

 

Drugi oglas je za tehničara za IBR, gde su svi uslovi isti osim u obrazovanju, gde se traži srednja škola u oblasti mašinstva.

 

Poslodavac „Gomex“ d.o.o. Zrenjanin zapošljava deset kasira, za rad u Zrenjaninu i Novom Sadu. Posao je smenski i na određeno vreme.

 

Pročitajte još: Kompanija GLM-RS zapošljava radnike u Zrenjaninu

 

PD „Graničar“ DOO Konak, opština Sečanj, zapošljava vozača teških teretrnih kamiona, sa vozačkom dozvolom „C“ i „E“ kategorije. Sutra je poslednji dan za prijave, koje se mogu slati poštom na adresu: PD „Graničar“ DOO Konak, Maršala Tita 26, ili  na e-mail grankon@ptt.rs

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin traži psihologa za rad na određeno vreme. Zainteresovani  kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom i overenu fotokopiju diplome o završenom visokom obrazovanju – diplomirani psiholog. Potrebe su i potvrda o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Sutra je poslednji dan za prijave na ovaj konkurs.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM