• NIČU NOVE STAMBENE ZGRADE: Prvi put u ponudi i dva penthausa! (FOTO)

    Obišli smo objekat u izgradnji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Za mesec dana biće završena i useljena stambena zgrada u ulici Đure Jakšića, investitora firme „Bioelektrik“. U pitanju je zgrada od dve lamele, sa tridesetak stanova, natkrivenim parkingom za automobile svih stanara, a što je najvažnije, objekat je A klase, odnosno visokoenergetski efikasna.

    Zgrada u Đure Jakšića
    Zgrada u Đure Jakšića

    – Ovo je prva veća zgrada koju smo radili i zadovoljni smo kako radovi teku. U toku su završni radovi na unutrašnjosti, a počinje i sređivanje dvorišta – kaže za portal zrenjaninski.com direktor „Bioelektrika“ Dragan Božjak.

    On dodaje da su stanovi prostrani, veće kvadrature, a prvi put u gradu, u potkrovlju, napravljena su dva penthausa koji imaju više od 100 kvadrata, sa ogromnom terasom i pogledom koji puca do Titelskog brega i Fruške gore. Zgrada je zidana čuvenom uzdinskom ciglom, koja ima atest na čvrstoću. Fasada od nemačkog materijala ima garanciju 15 godina, a stolarija sedam.

    Novi objekat
    Novi objekat

    – „Bioelektrik“ zida stambene visokoenergetski efikasne objekte i na to smo posebno ponosni. Takođe, i u ovu zgradu ugrađene su toplotne pumpe za grejanje, tako da u toku grejne sezone po kvadratu grejanje ne može da košta više od 30 dinara. Svaki stan ima kalorimetre, što znači da se plaća isključivo potrošnja. U grejnoj sezoni tako se može uštedeti i 1.000 evra – ističe Božjak.

    Jedan deo stanova u novoj zgradi već je prodat, ali i dalje ih ima slobodnih. Stanovi se mogu kupiti i na kredit.

    Pogled sa zgrade
    Pogled sa zgrade
    Radovi u toku
    Radovi u toku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija