• Nezadovoljni radnici zrenjaninske pošte i danas obustavili rad

    Radnici zrenjaninske pošte i dalje su u obustavi rada. Radi samo jedan šalter za otpremu pošiljki i izdaju se paketi i pošiljke koji su odranije pristigli.   Kako je portal zrenjaninski.com već objavio, na osnovu saznanja iz nezvaničnih izvora, zaposleni su obustavili rad nezadovoljni zbog malih primanja.   Obustavu nije inicirao sindikat, nego sami radnici. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nezadovoljni radnici zrenjaninske pošte i danas obustavili rad

    Radnici zrenjaninske pošte i dalje su u obustavi rada. Radi samo jedan šalter za otpremu pošiljki i izdaju se paketi i pošiljke koji su odranije pristigli.

     

    Kako je portal zrenjaninski.com već objavio, na osnovu saznanja iz nezvaničnih izvora, zaposleni su obustavili rad nezadovoljni zbog malih primanja.

     

    Obustavu nije inicirao sindikat, nego sami radnici.

     

    I dalje je nepoznanica koliko će trajati obustava rada.

     

    Pročitajte još: U toku sanacija oštećenih saobraćajnih znakova u gradu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 5

    1. http://rs.n1info.com/Svet/a549172/Premijer-Finske-podneo-ostavku.html

      Premijer Finske je zajedno sa ministrom ekonomije podneo ostavku iz moralnih razloga, naime tokom štrajka poštanskih radnika zbog promene kolektivnog ugovora i sniženja radnog sata “ pošta 51% vlasnik država Finska“ premijer i ministar su slagali javnost da ih rukovodstvo pošte nije obavestilo o planiranju promene kolektivnog ugovora iako ih je obavestilo, zbog laži javnost ih je pozvala na moralnu odgovornost jer premijer ne sme da laže i obmanjuje narod, također i koalicioni partneri su pozvali premijera da podnese ostavku. Inače zbog smanjenja satnice poštanskim radnicima cela zemlja je nekoliko dana bila u generalnom štrajku, avioni finskih kompanija nisu leteli, brodovi kao i gradski saobraćaj su prestali da pružaju usluge iako su navedene kompanije u privatnom vlasništvu. Možda bi narod Srbije iz ovog navedenog mogao nešto da nauči, a to je da postoje još uvek narodi koji imaju kičmu i ne služe onima koje kroz porez plaćaju!

      1. Izgubljena kičma teško vraća funkcionalnost. Nažalost izgleda da masovno, i to dobrovoljno, postajemo veskicmenjaci.

    2. Pitanje za one koji podrzavaju štrajk poštara, da li bi ste podržali štrajk radnika u kotlarnici gradske toplane?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija