Ekonomija YSLAJDER

NEMA ČEGA NEMA: ZAVIRITE U ROBNU KUĆU IKEA (FOTO, VIDEO)

BEOGRAD – Svetski poznati brend „Ikea“ sutra otvara vrata svoje robne kuće u Beogradu, kod stare naplatne rampe u Bubanj potoku, a ekipa informativnog portala zrenjaninski.com imala je poziv da sa predstavnicima renomiranih domaćih medija poseti objekat i upozna se sa raznovrsnom ponudom za srpsko tržište.

 

ikea

 

U objektu sa površinom od 34.000 metara kvadratnih prodajnog prostora, uz moto kompanije da učini boljom svakodnevicu što većem broju ljudi, pred kupcima je standardna ponuda od 9.500 artikala, koji moraju zadovoljavati visoke proklamovane standarde dizajna, kvaliteta i funkcionalnosti, sve uz pristupačnu cenu i poštovanje ciljeva održivog razvoja.

 

 

I ono što je veoma važno, u vreme kada su sve glasniji protesti u pojedinim zemljama čak i Evropske unije, da im sa zapadnog tržišta stiže roba drugog kvaliteta, u „Ikei“ u Beogradu nudi se isti kvalitet i asortiman kao i u 400 drugih prodavnica u svetu. S tim što je ponuda prilagođena srpskom tržištu, jer je kompanija prethodno radila istraživanje, šta je najpotrebnije domovima u Srbiji, da bi krajnji rezultat bio dobar kvalitet za dobru cenu.

 

ikea

 

– Kroz istraživanja smo videli da su u Srbiji deca prioritet, kao i da iz razloga što dobar deo stanovnika živi u manjim prostorima, imaju problem sa odlaganjem. To je naša specijalnost i tu smo ponudili raznovrsna rešenja, kao i za opremanje dečjih prostora – naglašava direktor kompanije „Ikea“ za jugoistočnu Evropu Stefan Vanoverbeke.

 

 

Kupcima u Srbiji ponuđen je i katalog, koji se, inače, u svetu štampa u neverovatnih 200 miliona primeraka, distribuira u 52 zemlje, na 35 jezika.

 

 

Specifično za Srbiju, istovremeno sa otvaranjem robne kuće kreće i internet prodaja.

 

 

Za sve koji dolaze u „Ikeu“ na raspolaganju je parking sa oko 1.400 mesta.

 

 

U sklopu robne kuće je restoran sa kapacitetom 470 mesta i ponudom vrhunskih specijaliteta po pristupačnim cenama.

 

 

A za naše čitaoce posebna informacija. Ako krenete iz Zrenjanina u „Ikeu“, i idete preko Pupinovog mosta, trebaće vam u jednom pravcu 100 kilometara. I manje vremena nego da obiđete ceo izložbeno – prodajni prostor u ovoj fantastičnoj robnoj kući.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz