• Nekoliko škola traži nastavnike, i drugi poslodavci nude posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Osnovna i srednja škola „9. maj“ Zrenjanin zapošljava na određeno vreme defektologa – vaspitača u razvojnoj grupi, zatim defektologa – nastavnika sa odeljenskim starešinstvom, nastavnika praktične nastave u posebnim uslovima, sa područjem rada u tekstilstvu i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nekoliko škola traži nastavnike, i drugi poslodavci nude posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Osnovna i srednja škola „9. maj“ Zrenjanin zapošljava na određeno vreme defektologa – vaspitača u razvojnoj grupi, zatim defektologa – nastavnika sa odeljenskim starešinstvom, nastavnika praktične nastave u posebnim uslovima, sa područjem rada u tekstilstvu i kožarstvu, nastavnika predmetne nastave sa starešinstvom, u posebnim uslovima, za područje mašinstva i obrade metala. Ista škola traži i nastavnika predmetne nastave za materijale i obradu metala, kao i nastavnika praktične nastave u posebnim uslovima, za područje tehnologije rada.

     

    Poslodavac „Banat trans“ DOO Zrenjanin traži rukovodioca tehničke službe za popravke i održavanje autobusa, kao i knjigovođu. Kontakt telefoni su 069 187 34 01 i 062 886 83 30.

     

    „Massagrar“ Novi Sad oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva radnika za rad sa životinjama, a mesto rada je Sečanj. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon poslodavca je 064 823 67 35.

     

    Osnovna škola „Branko Radičević“ Čenta raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika tehnike i tehnologije, kao i nastavnika tehničkog i informatičkog obrazovanja.

     

    ZPR „Pekara Banat“ Zrenjanin traži pekara za rad na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin, a poželjno je radno iskustvo.

     

    Osnovna škola „Branko Ćopić“ Lukićevo zapošljava na određeno vreme nastavnika nemačkog jezika. Kontakt telefon je 875 017.

     

    Institut znanja DOO Zrenjanin traži predavača engleskog jezika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    Osnovna škola „Sveti Sava“ Stajićevo raspisala je oglas za nastavnika engleskog jezika u prvom ciklusu osnovnog obrazovanja i vaspitanja. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 884 017.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin traži nastavnika ekonomike i organizacije preduzeća, za nastavu na mađarskom jeziku. Posao je na određeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]