• Najskuplja kuća na teritoriji Zrenjanina prodata za 325.000 evra

    Zrenjanin spada u deset gradova i opština u Srbiji u kojima je prošle godine prodato najviše vikendica. Prema podacima Republičkog geodetskog zavoda, broj prodatih vikendica lane je skoro dupliran u odnosu na 2019. godinu.   Kako se navodi u izveštaju o stanju na tržištu nepokretnosti, prošle godine je na teritoriji grada prodato 39 vikendica. Minimalna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najskuplja kuća na teritoriji Zrenjanina prodata za 325.000 evra

    Zrenjanin spada u deset gradova i opština u Srbiji u kojima je prošle godine prodato najviše vikendica. Prema podacima Republičkog geodetskog zavoda, broj prodatih vikendica lane je skoro dupliran u odnosu na 2019. godinu.

     

    Kako se navodi u izveštaju o stanju na tržištu nepokretnosti, prošle godine je na teritoriji grada prodato 39 vikendica. Minimalna cena bila je 1.000, a maksimalna postignuta 22.500 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novo u ponudi: Na prodaju veća garsonjera u širem centru grada (Foto)

     

    Prošle godine je u Zrenjaninu prodato i više kuća nego 2019. Naime, lane ih je prodato 529, što je za 44 više nego 2019.

     

    Najskuplja kuća u Zrenjaninu prodata je po ceni od 325.000 evra, a najjeftinija je koštala 1.000 evra.

     

    U Novom Bečeju najskuplja kuća prodata je za 65.000 evra.

     

    Prosečna cena starogradnje u Zrenjaninu je prošle godine bila 616 evra po kvadratu. Najmanja postignuta cena u starogradnji bila je 140, a najveća 1.053 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Što se tiče novogradnje, prosečna cena kvadrata prošle godine je bila 906 evra. Najmanja je iznosila 369, a najveća 1.207 evra.

     

    Najviše su se prošle godine u Srbiji kupovali dvosobni i dvoiposobni stanovi.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija