Ekonomija

Najnoviji oglasi za posao, sad imate priliku da kontaktirate poslodavce!

oglasi za posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Poslodavac “Cavon” DOO Zrenjanin traži 20 izvršilaca na poslovima finansijskog konsaltinga. U obzir dolaze kandidati sa diplomom ekonomskog ili pravnog fakulteta, a mesto rada je Zrenjanin. Radni odnos je na osnovu ugovora o delu. Kontakt sa poslodavcem je na e-mail cavondoo@gmail.com ili na telefon 064 176 58 54.

 

“Euro mont 90” Zrenjanin zapošljava dva molera – fasadera – gipsara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na telefon 063 532 559.

 

“Mont” DOO Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos šefa gradilišta. U obzir dolaze kandidati sa završenom najmanje srednjom građevinskom školom, kao i građevinski i diplomirani građevinski inženjeri, sa najmanje tri godine radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Isti poslodavac traži i dvojicu bagerista – grejderista, na određeno vreme, sa tri godine radnog iskustva. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 523 243.

 

“Mercator S” DOO Novi Sad traži tri mesara za rad u Zrenjaninu. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 0800 104 105.

 

Poslodavac “Delhaize Serbia” DOO Beograd zapošljava 20 prodavaca u Zrenjaninu i Bečeju na određeno vreme. Kontakt e-mail: milica.tisma@delhaize.rs

 

PP “Tektan” Zrenjanin traži dva radnika na gumarskoj presi. Posao je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, a radi se smenski. Kontakt telefon je 063 839 64 34.

 

“Soko 023 sigurnost” DOO Zrenjanin zapošljava pet čistača – čistačica prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 719 73 78.

 

“DAD Draxlmaier automotive” DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem 100 radnika u proizvodnji, a posao je na određeno vreme. Radi se u smenama, a za zaposlene je obezbeđen prevoz.

 

Privredno društvo “Modital” DOO Zrenjanin traži asistenta kontrolora proizvodnje.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM