• Najnoviji oglasi za posao, poslodavci traže bravare, magacionere, vozače…

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Samostalna radnja za izradu i opravku brodova „Čelik“ traži pet bravara. Radno iskustvo je nebitno, a zaposlenje je na određeno vreme. Ista firma traži i pet fizičkih radnika – manipulanata metala, takođe na određeno vreme. Konkurs je otvoren […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najnoviji oglasi za posao, poslodavci traže bravare, magacionere, vozače…

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Samostalna radnja za izradu i opravku brodova „Čelik“ traži pet bravara. Radno iskustvo je nebitno, a zaposlenje je na određeno vreme. Ista firma traži i pet fizičkih radnika – manipulanata metala, takođe na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 3. avgusta.

     

    DOO „Carska bašta“ raspisala je konkurs za tri magacionera u magacinu voća i povrća. Radno iskustvo je nebitno, kandidati treba da imaju bilo koju stručnu spremu, a angažman je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do popune radnih mesta.

     

    Firma „Jugo“ iz Zrenjanina traži jednog tehničara drumskog saobraćaja – radnika na tehničkom pregledu, na određeno vreme. Potrebno je da kandidat ima radno iskustvo od najmanje 12 meseci, kao i vozačku dozvolu B kategorije. Konkurs je otvoren do popune radnog mesta. Ista firma traži i jednog automehaničara i jednog diplomiranog pravnika, na neodređeno vreme.

     

    Poslodavac „Kemel“ iz Zrenjanina zapošljava tri vozača u međunarodnom saobraćaju. Posao je na određeno vreme, a potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana, kao i posedovanje vozačke dozvole C i E kategorije.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija