• Najavljen zastoj proizvodnje u Fabrici sintetičkog kaučuka u Elemiru

    HIP „Petrohemija“ je najavila da će, zbog remonta i investicija, doći do zastoja proizvodnje u pogonima ove fabrike.   Kako je saopšteno, zastoj proizvodnje u Fabrici sintetičkog kaučuka u Elemiru počeće 15. aprila.   Realizacija planiranih investicionih projekata vrednih oko 18,3 miliona evra imaće maksimalan efekat na ukupno poslovanje kompanije. Ta investicija je najveća u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najavljen zastoj proizvodnje u Fabrici sintetičkog kaučuka u Elemiru

    HIP „Petrohemija“ je najavila da će, zbog remonta i investicija, doći do zastoja proizvodnje u pogonima ove fabrike.

     

    Kako je saopšteno, zastoj proizvodnje u Fabrici sintetičkog kaučuka u Elemiru počeće 15. aprila.

     

    Realizacija planiranih investicionih projekata vrednih oko 18,3 miliona evra imaće maksimalan efekat na ukupno poslovanje kompanije. Ta investicija je najveća u HIP „Petrohemija“ u poslednjih 30 godina, a projekti će biti finansirani iz sopstvenih izvora.

     

    U kompaniji naglašavaju da su radne aktivnosti koje će se odvijati tokom zastoja proizvodnje u HIP „Petrohemija“ u potpunosti usklađene s važećim bezbednosnim procedurama kompanije, u cilju bezbednosti i zaštite zdravlja zaposlenih, kao i zaštite radne i životne sredine.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]