• Najavljen prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu

    U organizaciji Grada Zrenjanina i zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, 27. marta će biti održan još jedan Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu, prvi u ovoj godini. Sajam zapošljavanja će biti organizovan u hali sportova Medison, u terminu od 11 do 14 časova.   Prošle godine održana su dva sajma zapošljavanja, u Zrenjaninu i Žitištu. Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najavljen prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu

    U organizaciji Grada Zrenjanina i zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, 27. marta će biti održan još jedan Sajam zapošljavanja u Zrenjaninu, prvi u ovoj godini. Sajam zapošljavanja će biti organizovan u hali sportova Medison, u terminu od 11 do 14 časova.

     

    Prošle godine održana su dva sajma zapošljavanja, u Zrenjaninu i Žitištu. Na njima je učestvovalo ukupno 50 poslodavaca, koji su ponudili 719 radnih mesta.

     

    Ove sajmove je posetilo 1.555 lica, od toga 129 osoba sa invaliditetom. Zahvaljujući ovim sajmovima, do sada je zaposleno 536 lica.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija