• Naftna industrija Srbije prodaje poslovni prostor u gradu za 339.000 evra

    Naftna industrija Srbija ponudila je na prodaju devet nekretnina, a najvišu početnu cenu imaju dva poslovna prostora u Zrenjaninu za koje se traži 339.000 evra.   Kako saznaje portal zrenjaninski.com, u pitanju je poslovni prostor u ulici Žarka Zrenjanina 8, u Zrenjaninu. Reč je o bivšoj zgradi Pogona „Srednji Banat“.   Ukupna površina iznosi 1.608 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naftna industrija Srbije prodaje poslovni prostor u gradu za 339.000 evra

    Naftna industrija Srbija ponudila je na prodaju devet nekretnina, a najvišu početnu cenu imaju dva poslovna prostora u Zrenjaninu za koje se traži 339.000 evra.

     

    Kako saznaje portal zrenjaninski.com, u pitanju je poslovni prostor u ulici Žarka Zrenjanina 8, u Zrenjaninu. Reč je o bivšoj zgradi Pogona „Srednji Banat“.

     

    Ukupna površina iznosi 1.608 kvadratnih metara, od čega je prizemlje površine 710 kvadrata, a podrum 898 metara kvadratnih.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju prizemna kuća u širem centru grada (Foto)

     

    U zaleđu objekta se nalazi stambena zgrada koja nije predmet prodaje.

     

    Naftna industrija Srbije je u oglasu navela da je poslovni prostor, koji se prodaje po početnoj ceni od 339.000 evra, nalazi uz najvažniju saobraćajnicu, u blizini centra grada.

     

    Aukcijska prodaja objekata i zemljišta zakazana je za 11. septembar.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija